Skjuta pilar med ord

Jag väljer att djupandas idag. Ironin i att ett nystartat budföretag, som grundats för att ”de är trötta på dåliga hemleveranser”, inte lyckats leverera ett paket, trots att det gått en vecka sedan beställning. Och beställning skulle ske redan samma dag. Fantastiskt bra.

Idag är det frestande att säga både det ena och det andra. Men dålig karma är dålig karma så jag ska avhålla mig ifrån det. Dagens möte mellan krigarens planet och kommunikationens planet kan få oss alla att kasta ur oss svidande kommentarer.

När jag snabbt behöver lugna ned mig brukar jag använda EFT eller att bara ta några djupa andetag. Om det är bitterhet jag vill bli kvitt brukar jag föreställa mig en stor gul citron och att den citronen för varje in-andetag, suger åt sig det sura i mina tankar. Sedan andas jag ut och det negativa finns inte kvar hos mig.

Alla former av tankelekar är bra för att undvika att negativa känslor stannar kvar jag i kropp och sinne.

Till helgen är det dags för start av semester. Inte för att det blir helt lugnt som när jag var anställd men det blir lugnare. På förmiddagarna blir det mailkoll, bokredigering och blogg i ytterligare någon vecka. Jag hoppas sedan på några veckor fint väder och ”inga krav”.

Vad gör ni?

Är ni ute på semester redan?

Kramar

Helena