Lejonens nya liv

Två nymånar i lejonet väntar under sommaren 2017

Glädjande nyheter väntar under sommaren för Lejonen. Efter att ha haft bistre Saturnus i sitt femte hus, alias huset för nöjen, barn/fertilitet och det som får deras varma hjärtan att dunka lite snabbare, sedan julen 2014, kan det ha känts segt. Som om livet varit en ganska brant uppförsbacke fylld av mer ansvar för barn, ett eget företag (som visserligen är roligt som kräver SÅ mycket jobb och ansvar), svårigeter att bli gravid eller strikt planering för att lyckas få till små stunder av vila och bara nöje.

Nu, kära Lejon är det snart dags för förändring! Och mycket positiv sådan.

I slutet av juli väntar en första nymåne i ert tecken. Den äger rum den 23 juli precis i början av tecknet och kommer ge er en enorm dos av energi och en skopa överraskande händelser. Nu ska alla ”de sista hindren” lösas innan ni kan släppas lösa på er älskade savann och göra som ni vill igen.

Jag ser nymånen i juli som en smygstart av den stora förändringen som följer den 21 augusti. Då äger en solförmörkelse/nymåne rum i Lejonets tecken och, tjolahopp, här kommer det hända grejer! Det är en underbart positiv förmörkelse. Den kommer, som alltid, att bringa med sig förändringar men det är som om hela stjärnhimlen enats om att hjälpa Lejonet framåt. Det är idel goda aspekter åt alla håll.

Sist förmörkelser inföll i Lejonets tecken var 2008/2009. Då tog Lejonen stora beslut och avslutade samt nystartade så att det rungade om det. Nu ska den historien återupprepas. Dags att lägga det gamla att vila och att ta nya steg ut i världen.

Problem med boende eller en underliggande känsla av att inte hitta rätt och komma i balans kan ha rivit i Lejonets hjärta sedan hösten 2016. Från och med oktober 2017 träder tursamme Jupiter in i ditt liv och hjälper dig i ditt boende och din familjesituation. För Lejonen som är glada och nöjda med hem och familj kan ett utlandsboende kanske bli aktuellt. Eller bara väldigt mycket nya, fina möbler som gör att ditt hem känns finare. Familjerelationerna kommer bli varmare och du kommer känna dig mer grundad och lycklig. Som om allt, äntligen, klaffar.

Till julen 2017 lämnar Saturnus dig ifred och du kan återigen se kärlek och nöje i din kikare!

Du ser, kära Lejon, även om du just nu befinner dig i en krävande uppstartsperiod och undrar hur du ska kunna samla krafter, så kommer snart ett närmast magiskt flöde att få dina lyckoniåver att gå i taket.

Kramar

Helena

 1. M skriver:

  Men gud☺öppnade precis ett brev om en tvist mellan min hyresvärd och hyresnämnden Ang hyrorna som de vill höja rätt rejält. Kände bara att jag var så trött på min giriga hyresvärd. De är bra och ett bra område men man hänger aldrig riktigt med om man inte är rik. Så less på det här boendet och har velat flytta länge. Kan bara inte göra det just nu men hoppas på att jag kan det innan året är slut. Har väntat på förändring länge nu. Hoppas juli/aug kommer med bra nyheter.

 2. Susann skriver:

  Hej/ det låter bra att det är på väg att vända. Ibland undrar jag om det finns ett slut på det. Jag undrar hur det går med kärleken, det känns att ngt nytt väntar , kan inte sätta fingret på. Jag är född 11 aug/ kram

 3. Helena skriver:

  Kära Helena, det låter lovande, intressant och pirrigt och jag är dessutom född 21.8. Allt du skriver i dag stämmer så väl in på min existens just nu. Har flera gånger tänkt på vad du skrivit tidigare, i din bok om 15 augusti 2015 – att det var en omvälvande tid för dig med lejonen i ascendenten, för ditt skapande. För mig var det också men på ett annat hemskt och tragiskt sätt, min man dog. Han dog och ett nytt liv växte fram efter ett år ungefär, vår dotter (lejon/(ascendent i kräfta) fick en baby Min skaparkraft och skrivande har legat jättemycket nere sedan september 2015 men plötsligt i vår har allting börjat kännas ljusare. med sommarvarma tankar, Helena

 4. eva skriver:

  Hej kan du inte berätta samma sak för iss andra tecken.
  Jag menar Saturnus flyttas ju även för mig Kräfta

 5. Virgo skriver:

  Hej! Detta låter ju lovande. Jag är jungfru med vågascendent, men jag har fler planeter i lejonet (jupiter, merkurius och venus och solen konjunkt alla de planeterna om det har någon betydelse) + MC i lejonet. Jag hoppas att detta positiva kan påverka även mig? Framförallt hoppas jag på framgång vad gäller fertilitet (och lite mer glädje i jobbet)! Jag känner att mycket har stått stilla sedan hösten 2016..
  Tack för en intressant blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..