Frågor på bloggen

Det blev en mycket trevlig lunch på Miss Clara tillsammans med Åsa, f d chefredaktör på Amelia. Det var Åsa som en gång för snart fyra år sedan gav mig chansen att skriva här och därmed öppnade flödets dörrar för mig. Jag är henne för alltid tacksam för det och för att vi varje år summerar det gångna året med en härlig sommarlunch.

Jag kan meddela att jag kom fram med både nya, fräscha kläder på mig och ett lugnt sinne. Pluto-Merkurius-oppositionen kändes av till och med det stormiga vädret. Bäst att sakta ner takten och röra sig smidigt och uppmärksamt på alla plan och sätt när Pluto och Merkurius inte kommer överens.

Jag följer upp med svar till två frågor på bloggen:

Den första apropå inlägget om Mars och var planeten befinner sig:

Förlåt en dum en … men hur vet man det då? Hur husen o stjärnor o planeter står just nu? Vill så gärna veta för det är så intressant. Tack för en bra horoskopsblogg. :)

Jag berättar i inläggen om i vilket tecken den aktuella planeten rör sig. I fallet med Mars är det i Kräftans tecken t o m den 20 juli då den flyttar vidare till Lejonets tecken. Jag skriver ut detta i mina inlägg om hur stjärntecknen påverkas av de olika planettransiterna för att det inte ska råda någon oklarhet.

För den som är mer nyfiken så kan man exempelvis gå in på astro.com. Till höger på första sidan, under ”Current planets” finner ni en tabell över hur planeterna står just nu.

Eva, önskar mer info om hur Saturnus påverkat/påverkar Kräftans tecken.

Detta skulle kunna bli en hel serie, i rättvisans namn, :-) Återkommer där!

Nu ska jag springa vidare och göra några sista ärenden!

Kram

Helena