ANNONS

Astro för alla stjärntecken 6-19 juli

/

Den 6/7 kan ett härligt familjemöte äga rum, alternativt är det en toppendag för att ordna till familjealbumet med nytagna kort och minnas allt kul som skett hittills. Fullmånen i Stenbockens tecken den 9/7 bringar hopp om stabilitet och gynnar en långsiktig plan som håller resten av året. Periodens bästa dag infaller den 14/7. En perfekt resdag till ett lyxigt resmål!

Väduren 21/3- 20/4

Nu ska du ta hand om ditt hem och din familj. Det är en tid för att helt ägna dig åt känslomässig återhämtning. Fullmånen den 9/7 är enda undantaget från denna regel. Ett viktigt arbetsprojekt du arbetat med det senaste halvåret avslutas. Perfekta kärleksdagen är den 18/7. Bäst just nu: Glada ekonomiska nyheter den 18-19/7.

Oxen 21/4-21/5

Du lägger mer pengar på ditt hem och din familj från och med den 6/7. Våga satsa pengar på spel eller annan investering också. Solen lyser upp din zon för kortare resor och mycket kontakt med grannar samt syskon. En gemensam roadtrip genom Sverige? Den 9/7 lockar utlandet och nya intryck. Bäst just nu: Alla kul möten och samtal.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är zodiakens snyggaste tecken just nu! Detta är en period då flirtar och komplimanger närmast regnar över dig. Du klär dig bättre och har en magisk utstrålning som får alla på fall. Den 9/7 når du ett viktigt avslut avseende gemensam ekonomi eller befriar dig från en last eller begär. Bäst just nu: ALLT sker i ditt liv nu!

Kräftan 22/6-23/7

Fullmånen den 9/7 hjälper dig att ta ett viktigt beslut i ditt kärleksliv. Giftemål och förlovning kan komma på tal. Alternativt nyheter om ett samarbete i affärer. Du kan ha funderat på detta sedan början av året. Du får goda nyheter om pengar innan den 22/7. Satsa på en lottorad. Bäst just nu: Din hälsa och energi är på topp!

Lejonet 24/7-23/8

Vilket flöde! Det är som du börjar om ditt liv på nytt och äntligen får göra som DU vill. Pengar och ekonomiskt flyt ger dig massor över och du kan äntligen unna dig lite extra i sommaren. Stärkt av denna energiknuff agerar du målmedvetet. Sexigt! Förbered dig på massor av flirtiga blickar! Bäst just nu: Ditt nya, lyckliga liv.

Jungfrun 24/8-23/9

Du och en kärlekspartner vill olika saker. Motsatser attraheras men hur ska ni komma överens? Det går upp och ner denna period. Fokusera på dina önskemål och ta beslut därefter. Nyheter om en graviditet eller en härlig resa med barn kan komma den 9/7. Bäst just nu: En befordran eller löneökning mitt i sommaren den 18-19/7.

Vågen 24/9-23/10

Världen befinner sig i semesterläge men Vågen fokuserar fortfarande på jobbet. Enda undantaget är den 9/7 då ditt hem eller din familj ger dig anledning att tänka på barn, boende och känslor. Nyheterna är inte oväntade utan har vuxit fram det senaste halvåret. Bäst just nu: Du lyckas jonglera ihop kärlek och arbete. Jobbflirt?

Skorpionen 24/10-22/11

Passa på att mingla och gå på kul event. Om några veckor kommer du lägga in högsta växeln på jobbet. Fullmånen den 9/7 levererar nyheter om en kortare resa eller utbildning som du troligen planerat för det senaste halvåret. Bäst just nu: Ett spännande kärleksmöte kan äga rum den 18-19/7. Singlar såväl som stadgade gläds denna dag.

Skytten 23/11-22/12

Snabba puckar i ditt jobb kan bringa med sig en helomvändning den 9/7. Nytt jobb eller lugnet av att äntligen ha fått koll på ekonomin är båda möjliga scenarion. Samtidigt har du hamnat i detox-läge. Ut och bort med allt som inte längre tjänar dig. Resa då? Javisst, det gör du efter den 22/7! Bäst just nu: Du släpper det förflutna.

Stenbocken 23/12-20/1

Du befinner dig i en årlig kärlekstopp och många roliga sociala händelser fyller ditt schema. Vid fullmånen den 9/7 kan du få en inre uppenbarelse av vad du vill satsa på personligen. Ett personligt mål står i centrum för händelserna. Kanske sätter du ned foten rejält mot en partner. Bäst just nu: Sommarens bästa kom-i-form-tid.

Vattumannen 21/1-18/2

Din hälsa motiverar dig extra nu. Kanske följer du ett detaljerat program för att lyckas. En spirituell insikt slår dig den 9/7. Du förlåter det förflutna och lämnar all smärta bakom dig. Du värderar en omhändertagande, praktiskt lagd partner. Bäst just nu: Din ekonomi lovar gott men du kan få vänta på en faktisk utbetalning.

Fiskarna 19/2-20/3

Var noga med att tänka igenom större inköp innan du betalar. Din uppskattning om dina tillgångars värde går upp och ner nu. Vid fullmånen den 9/7 kan ett kul event med en grupp eller organisation du tillhör bli aktuellt. Romansmöjligheter med hälsospecialister den 6-16/7. Bäst just nu: Kärleksfeber för dina närmaste den 18-19/7.

1
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00