Kärleksvibbarna för alla stjärntecken 5/7-31/7

Venus i Tvillingarna- det här betyder det för alla stjärntecken.

Den 5 juli flyttade Venus, skönhetens- och kärlekens planet, in i Tvillingarnas tecken. Det påverkar de olika stjärntecknen på olika sätt under de veckor som Venus stannar i denna position. Att ha Venus i det första huset (gratis Tvillingarna) är närmast att likna vid en nåd, rent utseendemässigt. Man blir snyggare i andras ögon, satsar ofta på mer kläder och accessoarer än vanligt och utstrålar en känsla av att tillhöra en av de populära och framgångsrika. Som att få en dos”Grace Kelly” till morgonjuicen.

Venus är känd som den lilla lyckans planet. Den stora lyckan är Jupiter. Venus är förknippad med lyx, vackra ting, piffade miljöer och det ljuva livet.

Men, framförallt, förknippas med Venus med kärlek!

Här nedan ser ni vilket livsområde som Venus skänker er extra tur, flöde och kärlek under tiden hon stannar i Tvillingarnas tecken, 5- 31 juli:

Väduren: Venus i ditt tredje hus ger dig en glad och lättsam stämning i kärlekslivet. Vänner och att leva som vänner i en kärleksrelation gynnas. Singlar kan även bli kära i någon som de först bara trott var en vän. Onlinedating och att mötas via sociala medier är mycket möjligt. Vädurar som lever i en stadig relation utökar troligen sitt sociala liv genom att gå på fler fester eller bjudningar.

Oxen: Venus är din styrare och när hon nu besöker ditt andra hus skänker det dig mer möjlighet till lyx och överflöd än vanligt. Oxarna lär vara de som bokar flest bord på 5-stjärniga restauranger eller hyr lyxdelen i hotell under juli månad. Du attraheras av någon som verkar säker och pålitlig. För singlar som söker efter kärleken: leta på de mest lovorade restaurangerna, barerna eller privata stränderna. Din kärlek går hand i hand med någon som lever ett väldigt gott liv.

Tvillingarna: Grattis! Du har ”det” under denna period. Det är nu du kan springa in en ny kärlek eller bara höra hur komplimanger regnar efter där du går. Du ÄR vackrare och sexigare än vanligt och ingen kommer missa det. En partner kan slås av din skönhet och charm igen och vara glad att det är han/hon som får hålla dig i handen. Eller en mycket charmig, vacker ny person kan leta sig in i singelns liv.

Kräftan: Venus kan få dig att drömma om något som är lite hemligt. Kanske drömmer du om en relation som är omöjlig eller som måste döljas, såsom en med en redan gift person. Venus här kan också ge massor av passion dold bakom hotelldörrar eller i hemmet. En fast relation kan få förnyad kraft och kanske vill du bara stänga in dig i sovrummet med din partner så fort du får möjlighet. Singlar kan ägna massor av tid åt fantasier om kärlek och ett liv i sus och dus. En form av mycket oskyldig njutning.

Lejonet: Kärleken är väldigt ”öppen” just nu. Du vill ha frihet att göra som du vill och är beredd att ge detsamma till din partner, eller snart f d partner. Det är liksom inga konstigheter, inga draman utan bara ”kan vi inte låta det vara och bara ha lite kul”. Om du önskar dig en ny kärlek kan datesiter på nätet hjälpa dig på traven. Det elfte huset, där Venus passerar, gynnar appar och datingsidor på internet. Gemensamma vänner kan också vara de som för dig samman med en ny kärlek.

Jungfrun: Venus i det tionde huset ger dig troligen stor lust för att hålla någon i handen för alltid. Långsiktiga planer är det du önskar dig, annars avstår du hellre kärleken. Med Venus i ditt tionde karriärintriktade hus kan en person som anses vara någon form av expert inom sitt arbetsområde eller bransch få dig på fall. Det tionde huset är förknippad med Saturnus högre ålder. Din nya date kan vara många märkbart mycket äldre än du. Om du inte är intresserad av kärlek lägger du troligen mer tid än vanligt på att lägga upp en framtidsplan som syftar till att ge dig mer bekvämlighet och njutning i livet såsom mer resor och roliga fester.

Vågen: Du känner dig mer äventyrlig i kärleken. Det är som du suttit fastbunden ett tag och plötsligt släppts fri. Till en början står du förvirrat bara kvar men sen, sticker du med en himla fart! Kärlek i utlandet eller med en utänning på hemmaplan är mycket möjligt. Ditt kärleksliv mår toppen av tankar på frihet och att få göra precis som du vill. Om du har en partner är detta en perfekt tid för att satsa på en utlandsresa tillsammans. Det kommer slå smekmånadsgnistor om er!

Skorpionen: Med Venus i ditt åttonde hus, det som Skorpionen styr över, kan det här bli de mest heta veckorna på hela 2017! Vem vred upp passion och sexliv till max? Djupa samtal med någon ny person kan få dig att närmast skaka i kroppen. Detta är karma-kärlek. Sådan som man inte kan stå emot, även om man vill. Det är hemligheter, synd och Fifty Shades of Grey för hela bunten! Det kommer bli precis som du vill ha det!

Skytten: Venus seglar fram genom ditt hus som styr över seriösa kärleksrelationer. Långsiktig potential, skulle man kunna säga.  Denna transit kommer präglas av mer harmoni och stabilitet i ditt kärleksliv. Du tänker endast på det goda i kärleken och i sociala kretsar och, voilá, det man tänker på, får man. Singlar kan möta en ny person på firanden såsom bröllop, högtidsfester eller dop. För de som inte önskar sig en partner kan det sociala livet istället ge dig oerhört mycket att glädja dig åt och minnas längre fram.

Stenbocken: Nu kommer du ta mer hand om dig samtidigt som du tar hand om ditt kärleksliv. Kanske är det du och din kärlek som går på yoga, meditation eller joggar tillsammans, istället för att göra det separat. Du kan även få en stor lust att ge mer kärlek och skönhet till ditt hem och den miljö där du tillbringar varje dag. Nya möbler såsom smarta förvaringslådor som slukar allt ”fult” såsom papper och annat trist kan få dig att ta fram betalkortet snabbare än snabbt. Singlar kan träffa en ny kärlek på gym eller annan träningsmiljö eller, faktiskt, på jobbet.

Vattumannen: Det flirtas och höger och och vänster! Venus i ditt kärleksaffärshus ger singeln massor av kul må-bra-blickar. Det kan utveckla sig till en sommarromans men det kan lika gärna vara många olika personer som flirtar med dig under denna period. Stadgade Vattumän kan få en förnyad förälskeperiod med sin partner. Som om ni blivit kära i varandra på nytt. Om du arbetar med något skapande kan du gå riktigt bananas med att försköna exempelvis ett hem eller annat dekorationsprojekt. Vackert med stil och lyx är ledorden!

Fiskarna: Nu kan kärleken kännas som störst när stadgade Fiskar hittar tillbaka till sin partner och läker sår tillsammans. Smärtsamma minnen behöver inte ta mer tid och kraft. Istället kan insikten om att ni håller ihop och fortfarande står samman ge er en enorm känsla av lycka och kärlek. Det hela kan krönas av samtal om att skaffa familj eller göra om det gemensamma hemmet tillsammans. Singlar kan möta kärleken via familjens kontakter eller bjudningar. Lyssna särskilt till din mammas kärleksråd- det är inte tokiga alls just nu.

 

LOADING..