Detta är ditt livskall! Den norra noden

En healer sa en gång för länge sedan till mig, ” Titta närmare på den norra månnoden, den ger dig vägledning om ditt själsliga kall”.

Jag var för ung då för att nysta mig vidare men såhär cirka 20 år senare tycker jag mer och mer om att läsa om den norra månnodens betydelse.

Det finns astrologer som använder sig av månnoden så väl att de, när de tolkar ett horoskop, fått frågan om de är synska.

Det låter ju rätt spännande, eller hur?

Den norra månnoden ger ledtrådar till vårt livskall. Dess motsvarighet, den södra månnoden, ger svar på det vi bär med oss i kunskap från tidigare liv. Det är karmisk astrologi.

Det finns en bra artikel samt en tabell för hur du får fram i vilket tecken du har in norra månnod. Allt är på engelska som mycket är inom astrologivärlden.

Jag har min norrra månnod i Skorpionen. Det stämmer väl med att jag läst juridik och kriminologi, arbetat med rättsutredningar under många år samt har ett intresse för det andlighet, självhjälp och astrologi. Passiv inkomst faller även under Skorpionens tecken, något som jag via nätet arbetar för sedan flera år tillbaka. Ja, det är väl bara bank-eller finansvärlden kvar för mig att utforska så har jag fått med det mesta!

Med lite livserfarenhet på nacken så tycker jag att den norra nodens förutsägelse är klockren.

Just nu befinner sig den transiterande norra noden i Lejonets tecken. Detta ger dem en tid för att ändra sitt liv i den riktningen det var menat. Tvära ödeskast och stora förändringar hänger i luften för Lejonen.  Precis som andra planethändelser antyder.

Hoppas ni ska tycka det är intressant läsning!

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena