Turhoroskop 13-14 juli 2017

På fredag den 14 juli möts dessa reseälskande och vetgiriga planeter i en vacker sextil. Detta blir kännbart redan dagarna innan men särskilt den 13-14 juli. Detta är en av julis absolut bästa aspekter!

Så här påverkas stjärntecken:

Väduren:

Båda dina kärlekszoner påverkas och under dessa två dagar kan du och din kärlekspartner tala mer än någonsin tillsammans. Planer om framtiden, om resor eller att bara säga ditt hjärtas röst dominerar. Singlar: håll ögonen öppna, särskilt om ni befinner er på resande fot!

Oxen:

Du öppnar dig för en förändring i ditt hem. Vill du ha ett nytt husdjur, låta någon flytta in eller är det dags att använda köksbordet som bas för att starta eget? Om du funderat på att anställa någon för att avlasta dig med jobb, städning, barnpassning eller liknande, kan du hitta den rätta nu.

Tvillingarna:

Du kan få ett samtal, ett mail eller sms som får dig att hoppa högt av glädje. Kanske får du en chans att visa upp det du kan och normalt sett gör som hobby, i ett mer proffsigt sammanhang. Kreativa hobbies och yrken gynnas starkt dessa dagar.

Kräftan:

Vad vill DU? Dina nära relationer ger dig att funderar på. Nu kan du sätta fingret på hur du värderar dig själv och hur det ska fungera i en familjebild och ett hem. Känslor och kanske t o m minnen från förr kan skölja över dig snabbt. Det är avgörande att du vet vad du vill innan du sätter fart på resten av familjen! Gör som Michael Jackson sjunger i Man in the Mirror ” If you to want a make a change, take a look at yourself, then make that change”.

Lejonet:Hej kontrakt, möten och nya möjligheter! Kanske sätter du dig på tåg eller i en bil för att resa inom det egna landet. 

Om du fortfarande jobbar, passa då på att skicka iväg ansökningar, avsluta kommunikations-pr-och säljprojekt. Du är snabb och kvicktänkt nu.

Jungfrun:

Du kan snart få upp ett spår som leder dig mot ökade inkomster. Det som ger dig fart kan röra en idé som du tänkt på ett tag, något nytt du läser i en kommentar på Facebook eller i sociala medier eller något som du får höra i förtroende. Håll öron och ögon öppna för nya inkomstmöjligheter nu!

Vågen:

En resa för att ansluta dig till en grupp vänner eller nätverk kan göra att du sätter dig i en bil, ett tåg eller inrikresflyg. Om du har något viktigt budskap du vill föra ut i sociala medier ska du använda dig av dessa dagar. Du ÄR zodiakens ”tweet/Facebook/Insta-kunglighet” nu. Det du skriver når fram. Om du arbetar för ett välgörande ändamål kan du få in massor av stöd till en insamling.

Skorpionen:

En högt uppsatt person står redo att hjälpa dig. Det är mycket möjligt att du får höra talas om en chans som tycks som rena drömmen. Men allt är präglat av hemligheter och tystnadsplikt. Kanske får du en förfrågan om att starta ett nytt arbete till hösten, men du får inte gå ut med det officiellt förrän vid ett senare tillfälle.

Skytten:

Du tänker väldigt mycket på utlandet. Anledningen är troligen nyheter eller en inbjudan som kommer till dig. Ett nätverk du tillhör kanske lanserar en resa du inte vill missa eller så är det du och dina närmaste vänner som snabbt planerar en helg utomlands. Du kommer gilla det du får höra!

Stenbocken:

Behöver du ett nytt lån eller en affärsängel? Funderar på att starta eget men saknar pengar? Det är möjligt att du skickar iväg ansökningar till banken eller får nyheter om/skriver under viktiga kontrakt avseende din karriär.

Vattumannen:

Du och en nära vän eller en kärlekspartner kan göra upp planer för en härlig resa. Ett mycket förmånligt paketpris för en resa till en destination med vackra omgivningar och lyxigt boende kan få dig att hastigt bestämma dig för att packa väskan.

Fiskarna

Om du har papper eller ansökningar du behöver går igenom som har koppling till juridik, såsom arv, gåvor eller skuldebrev, och banklån ska du passa på under dessa dagar. Du får mycket gjort snabbt och kan få positiva besked gällande utsikterna att låna pengar. En expertrådgivare, advokat eller agent, kan hjälpa dig att läsa det ”finstilta”.