Astrologi och tarot

Kombinera astrologi med numerologi och tarot.

Boken Astrologi, myter och traditioner, kom ut redan förra hösten men jag fick syn på den igår. Ibland är det väldigt praktiskt med köpsidornas personliga tips.

Denna astrologibok lovar inte att vara en uttömmande handbok i astrologi utan syftar tydligen till att ge en spännande koppling mellan astrologi och numerologi, tarot och esoterik. Det lockar mig.

Jag använder den klassiska tarotleken Universal Waite, som skapades av en ockultist och mystiker för att att ge korten en mer tydlig koppling till esoterisk kunskap och symbolism.

För alla som är intresserade av att testa kombinationen astrologi och tarot tror jag att dessa två redskap kan vara ett steg i rätt riktning.

Även Ester & Jerry Hicks lagen-om-attraktions-kort lockar mig mycket.

Idag tänker jag bege mig till någon härligt inspirerande butik fylld av kort, andlighet och rökelse i Stockholms innerstad. Jag har inte riktigt bestämt mig för om det ska bli Gamla Stan eller favoriten Vattumannen högst upp på Drottninggtatan. Men något ska det bli.

Jag tänker också att det vore kul med en pop-in-reading hos ett medium. Någon som vet/kan rekommendera en sådan i Stockholms innerstad?

Jag önskar er alla en härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Signe skriver:

  Takk for en kjempespennende blogg, jeg har lært mye her. Beklager at jeg skriver på norsk, men ville bare si at du har en fantastisk blogg!

 2. Madde skriver:

  Hej! Tack för en mycket intressant blogg! Har lärt mig massor av dig =). Uppskattar speciellt de gånger man kan läsa horoskop direkt på morgonen, en trevlig frukostrutin! Tänkte tipsa om två bra medium som jag träffat. Ett heter Ingrid Berntsson som driver Kunskapsnyckeln. Den andra tjejen heter Elisabeth Edborg med sitt företag seven stars. Alltid kul med lite coachning i livet.
  Allt gott!

 3. monica skriver:

  Hej. Vad skulle det kosta isåfall ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..