Mer horoskop!

Ni önskar och jag lyssnar!

Några av er kanske har märkt att jag har börjat satsa mer på horoskop för alla stjärntecken. Man skall gräva där man står sägs det och det är precis det jag gör. Jag hoppas att ni tycker om förändringen. Kommentera gärna- era kommentarer är alltid kloka och era önskningar vägledande för mig.

Idag är en fantastisk kommunikationsdag med Jupiter och Merkurius i en vacker sextil. Kronprinsessan, som firar 40 år idag, har de allra bästa aspekterna för ett stort firande. Merkurius befinner sig i kungligheternas tecken, Lejonet.

Sextilen till Jupiter i Vågen ger oss alla flöde och tur (Jupiter) samt fart och fläkt (Merkurius). Turhoroskopet för denna dag publicerade jag redan i onsdags men om ni missade det finns ni det HÄR.

Idag är det verkligen ”kontraktens eller de lyxiga inköpens dag”. Även i nästa vecka, den 19/7,  får vi en utmärkt kontraktsdag. För de av er som vet med er att det är dags att skriva under viktiga dokument.

För egen del ska jag sätta mig ned och skriva veckohoroskop och sedan njuta av en ledig helg.

Jag önskar er alla en härlig helg!

Kramar

Helena

 1. Sofia skriver:

  Dina horoskop o tolkningar är så bra! Tycker verkligen om när det är mer inriktning på astrologi o vad olika planetrörelser kan ge för ev påverkan! Min lillasyster har haft ett grymt tufft år sedan ett år tillbaka med en separation (hon är tvilling och hon separerar fr ett egocentrerat Lejon) när får tvillingarna det bättre?? Kram o ha en bra dag 😊

 2. eva skriver:

  Horoskopen är kanon o tack vare ditt inlägg om turdag så har jag köpt 2 trisslotter
  d är ju så att köper man inte ens, så kan man ju aldrig vinna, o nån lott varannan månad klarar man ju av.

  Nästa vecka kommer en ny familjemedlem t mig, jag hämtar min nya vackra bil.
  Ja jag älskar snabba bilar och för mig är dom mer än en bil.
  Jag befinner mig i mitt 1a hus, så det tajmar ju.

  Sen jä…… blir det åka av…….,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..