ANNONS

Mer horoskop!

/

Några av er kanske har märkt att jag har börjat satsa mer på horoskop för alla stjärntecken. Man skall gräva där man står sägs det och det är precis det jag gör. Jag hoppas att ni tycker om förändringen. Kommentera gärna- era kommentarer är alltid kloka och era önskningar vägledande för mig.

Idag är en fantastisk kommunikationsdag med Jupiter och Merkurius i en vacker sextil. Kronprinsessan, som firar 40 år idag, har de allra bästa aspekterna för ett stort firande. Merkurius befinner sig i kungligheternas tecken, Lejonet.

Sextilen till Jupiter i Vågen ger oss alla flöde och tur (Jupiter) samt fart och fläkt (Merkurius). Turhoroskopet för denna dag publicerade jag redan i onsdags men om ni missade det finns ni det HÄR.

Idag är det verkligen ”kontraktens eller de lyxiga inköpens dag”. Även i nästa vecka, den 19/7,  får vi en utmärkt kontraktsdag. För de av er som vet med er att det är dags att skriva under viktiga dokument.

För egen del ska jag sätta mig ned och skriva veckohoroskop och sedan njuta av en ledig helg.

Jag önskar er alla en härlig helg!

Kramar

Helena

2
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00