ANNONS

Kul när ni hälsar!

/

Det positiva kommunikationsflödet fick jag verkligen uppleva igår. Flera läsare kände igen mig på stan och hälsade. En av er när jag andaktsfullt valde glass och knappt skulle märkt om en jätte promenerade förbi!

”Jag tycker om din blogg!”, hörde jag och tittade upp. :-)

Jättekul när ni hejar och säger några ord! Förra året var det flera av er som såg mig sitta och slutredigera ”Låt stjärnorna leda dig….” på Karla Café. Den platsen var mer eller mindre mitt ”kontor” under några veckor.

I år sitter jag hemma och skriver så det är vid ”utgångsstunder” jag möter er. Starkt uppiggande!

Tack för alla era glada tillrop både på stan, här på bloggen och i sociala medier!

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kramar

Helena

0
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00