Jupiters tur 2017/2018

Jupiter in i Skorpionens tecken den 10 oktober 2017

Det kan låta tidigt men när det gäller att planera för sitt kommande tur-år tycker jag inte att det är en dag för tidigt att tänka till i mitten av juli!

Den 10 oktober 2017 flyttar turplaneten, Jupiter, vidare från Vågen och in i Skorpionens tecken. Alla stjärntecken får då Jupiters välsignelser i ett helt nytt livsområde/horoskophus under ca 13 månader.

Ofta tycks det man redan tänkt eller känt sig redo för, ske i samklang med Jupiter. Andra gånger kanske man bara vill veta när man har de bästa förutsättningarna för att våga ta ett nytt kliv i livet inom kärlek, jobb, hälsa/träning, andligt kall/tro eller familjerelationer och boende.

Enligt mitt eget horoskop, är det mycket möjligt att jag antingen flyttar till större, renoverar eller rent av satsar på ett utlandsboende under 2017/2018. Helt i linje med mina drömmar. Jupiter brukar göra drömmar möjliga.

HÄR finner du en länk till vad Jupiter välsignar hittills samt även 2015/2016. Alla tecken finns där, scrolla nedåt för att hitta dem.

Om du redan nu blir väldigt nyfiken på vad som väntar dig efter den 10 oktober och vill ha några ledtrådar till vad som väntar dig under 2017/2018 kan du läsa ditt soltecken/ascendenttecken + 1 hus.

Exempel: Om du är född i Vädurens tecken och under 2016/2017 läser för ditt sjunde hus, läser du för ditt åttonde hus och får då reda på var du har din tur från och med den 10 oktober 2017. Du finner det åttonde huset genom att läsa i det stjärntecken som infaller FÖRE ditt i listan nedan. Väduren läser alltså för Fiskarnas tecken.

I oktober kommer jag publicera inläggen i min serie ”Här har ni er tur 2017/2018”.

VÄDUREN

OXEN

TVILLINGARNA

KRÄFTAN

LEJONET

JUNGFRUN

VÅGEN

SKORPIONEN

SKYTTEN

STENBOCKEN

VATTUMANNEN

FISKARNA

Skorpionfödda/Skorpionascendenter, som kommer stå i centrum för turåret 2017/2018, läser för hus 1. Det var 12 år sedan ni fick samma chans att önska er precis i vilken riktning ni önskar ta med era liv. Tänk tillbaka 12 år och ni kanske ser en röd tråd. Just nu har Skorpionerna fullt upp med att förbereda sig, läka och komma tillrätta för att våga sig ut på startbanan igen. När den 10 oktober kommer är ljuset grönt, era krafter laddade och stunden er!

Läs och använd lite av er sommartid till att drömma och sätta några önskningar i enlighet med Jupiters tur under turåret som kommer. Och, minns att vara försiktiga med vad ni önskar er, det kan gå i uppfyllelse snabbare än ni tror!

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

 1. (Det finns väl fler tecken som styrs av samma planet om jag fattat rätt, men du förstår nog vad jag menar!)

 2. Hej! Jag är ganska ny till astrologi-intresset.
  Jag undrar hur det skulle vara om ALLA planeter befann sig i sitt ”respektive” tecken samtidigt? (Dvs. solen i Lejonet, månen i Kräftan, merkurius i Jungfrun osv…)
  Skulle det generellt sett, för alla tecken, bli någon slags ovanligt harmonisk energi eller liknande?
  Vet inte ens om det är möjligt i praktiken, så jag ställer frågan i ren hypotetisk mening.
  Tacksam för svar! (& grym blogg!)
  /Nyfiken Tvilling-måne

 3. eva skriver:

  Har tänkt på en sak, du brukar skriva att du planerar t.ex en bokrelease när din husposition ligger bäst.
  Vore det inte kul om du skrev om vad som ungefär väntas när man är i sitt 1a 2a hus osv
  tex så köpte jag ett vrålåk nu när jag som kräfta m asc kräfta är i mitt 1a hus, och efter lärdomar från dig så är det ju självklart att jag gjorde det just nu.

  Bara ett förslag alltså, att varje vecka tex berätta om husen i ordning, det blir som en följetång

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..