ANNONS

Astro för alla stjärntecken 20 juli-2 augusti

/

Det kan gnissla en aning i familjelivet den 21/7. Praktisera flexibilitet på familjesemestern! Nymånen den 23/7 ger oss en enorm energi och för med sig vibbar av nyförälskelse, nöjen och njutning under de sista sommarveckorna. Markera den 26-27/7 som riktigt härliga dagar då livsandarna är på topp. Blixtförälskelse eller firande av kärlek ger glädje och pirr den 30/7.

Väduren 21/3- 20/4

Livet är en fest för dig! Din hälsa förbättras enormt. En vitaminburk eller annat tillskott kan vara anledningen. I samband med nymånen den 23/7 startar ett nytt kapitel ditt kärleksliv. En graviditet eller nyheter om barn i din närhet är möjlig under det kommande halvåret. Bäst just nu: Livsglädje och roliga kalas och fester.

Oxen 21/4-21/5

Nu ger du all din uppmärksamhet till ditt hem, din familj och din känslomässiga hälsa. Jobba på att nå balans i ditt privatliv. Det är också en mycket bra period för att göra någon form av större renovering i hemmet. Den 23/7 kanske du överväger att byta bostad. Bäst just nu: Du vågar säga ditt hjärtas röst och det känns så skönt!

Tvillingarna 22/5-21/6

Dina tankar invaderas av drömmar kring att få göra sådant som du älskar. En kurs eller tanken på att skriva en bok lockar dig. Du vill ha roligt så mycket som möjligt. Markera starten för ditt passionsprojekt den 23/7. Möjligheter kommer snabbare än du tror. Bäst just nu: Kärleken går in i en lugnare och tryggare fas efter den 31/7.

Kräftan 22/6-23/7

Kärlekslivet blir roligare efter den 20/7. Du befinner dig fortsatt i en utvärderingsperiod av hur du vill ha det i en relation eller vad du letar efter i kärlek. Personer som har koppling till samma arbetsområden som du attraherar dig och ger dig fjärilar i magen. Bäst just nu: Den 23/7 kan du lägga upp en vinnande ekonomisk plan.

Lejonet 24/7-23/8

Det är DIN tid Lejonet! Du glider fram på en känsla av glädje och supernystart. Nymånen den 23/7 markerar starten för ett stort personligt steg för dig. Det påminner om nystarten under åren 2008/2009. Flytt, graviditet, ny kärlek eller nytt jobb? Redan den 21/8 kan massor ha hänt i ditt liv. Bäst just nu: Livet på dina villkor.

Jungfrun 24/8-23/9

Nu vore det idealiskt att ge dig iväg på en meditationsresa eller praktisera yoga och vila i avskildhet. Att bara dra sig undan världen och krypa in i en god bok är också ett alternativ. Du behöver ladda batterierna och göra dig redo för hösten. Bäst just nu: En viktig spirituell insikt väntar dig den 23/7. Vad behöver du släppa?

Vågen 24/9-23/10

Bättre sent än aldrig, Vågen! Efter den 20/7 är det dags för semester och kul händelser. Varför inte tänka kollektiv semester med andra som har samma intressen som du? Starten för resan kan vara den 23/7. Kanske blir det så lyckat att du gör något liknande den 21/8. Förvirrade kärlekssamtal den 24/7. Bäst just nu: Ledig tid!

Skorpionen 24/10-22/11

Du ligger i startgroparna för att lägga in en karriärstöt. Satsa på att agera den 23/7. Det är en av årets bästa datum för din karriär. En het passion lockar samtidigt. Bra sex eller känslan av att höra ihop kan vara så stark att du är beredd blunda och hoppa. Bäst just nu: Snabba steg mot ett drömjobb eller långsiktigt mål.

Skytten 23/11-22/12

Äntligen är det dags att packa väskan! Antingen du gör det genom att sätta dig på ett plan eller beger dig in i böckernas förtrollande värld så väntar dig en tid av nya insikter och vidgat livsperspektiv. Nyheter om en resa eller utbildning väntar den 23/7. Bäst just nu: Flöde och tur i pengar efter den 22/7. Spela en rad den 23/7!

Stenbocken 23/12-20/1

En kärlekspartner eller nära vän kan vara generös mot dig efter den 22/7. Vid nymånen den 23/7 kommer nyheter som berör ekonomi som du delar med någon. Alternativt kan ett besked från banken få dig att lägga upp en ny ekonomisk plan. Det lovar gott och snabba resultat. Bäst just nu: Nu rensar du bort energitjuvar och bekymmer.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt kärleksliv blir mer romantiskt. Vackra blommor och smickrande kommentarer får dig att sväva på små moln. En rolig fest eller särskilt lycklig händelse i ditt kärleksliv eller affärssamarbete väntar den 23/7. En upprepning av den dagen kan komma redan den 21/8. Bäst just nu: Massor av kul partyn och kärlek att glädja dig åt.

Fiskarna 19/2-20/3

Barn i ditt liv eller din närhet har glädjande nyheter att berätta för dig. Deras arbetssituation kan vara anledningen. Du lägger mer pengar och tid på din hälsa och sätter samtidigt plikten i första rummet. Den 23/7 SKA du få livspusslet att gå ihop! Hyra in hjälp? Bäst just nu: Ditt kärleksliv får en superkick efter den 31/7.

3
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00