ANNONS

Så påverkas stjärntecknen av Solen i Lejonet 22 juli-22 augusti

/

När Solen passerar igenom ett stjärntecken brukar jag kalla det för en årlig topp. Eftersom horoskopet består av tolv hus/livsområden, är det varje månad ett av dessa som berörs för de olika stjärntecknen. När man har Solen i sitt första hus är det som att genomgå det personliga astrologiska nyåret. Man får en chans att se tillbaka på det som varit och påbörja en ny 12-månaderscykel. En gång per år upplever vi detta i närheten av vår födelsedag.

Idag flyttar Solen in i Lejonets tecken och vi har massor av energi kring just Lejonets tecken. Häromdagen skrev jag om hur vi påverkas av att ha Mars i Lejonet. Med även Solen, och på söndag också nymånen, i samma tecken, så kan man lugnt säga att Lejonets lekfulla stil lägger sig som ett smittsamt moln över oss. Solen ger oss energi och fullt ljus på det området som den passerar. Där Solen befinner sig nu är den årliga toppen av kärlek, jobb ekonomi och så vidare.

Mars kommer stanna lite längre i Lejonet, t o m den 5 september, och ge oss fortsatt fokus och händelser där, medan den årliga soltoppen håller i sig fram till och med den 22 augusti. Dessa soldatum är mer eller mindre desamma varje år. Jämför tillbaka ett år i tiden och se om det stämmer med vad som hände dig förra året då Solen befann sig i Lejonet!

Mars tar längre tid på sig. När Mars återvänder till Lejonet igen kommer det ha passerat cirka två år.

HÄR finner ni var stjärntecknen har sin årliga soltopp nu. Den överensstämmer alltså med Mars då de båda befinner sig i samma tecken, Lejonet.

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kramar

Helena

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00