ANNONS

Horoskop vecka 30, 2017

/

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken den 20 juli-2 augusti

Jag har startat helgen med en akut nackspärr så jag dyker rätt in i horoskopet för att ge er det viktigaste innan jag kroknar ihop här vid datorn…

Måndagskänslan…

Det känns som att vi sakta men säkert får en liten påminnelse om ansvar, plikt och jobb. Allt medan semesterdrinkar, vänträffar och solstolar tar upp det mest av våra vyer. På måndagen den 24 juli möter Venus (nöjen, kalas och vackra omgivningar) den mer allvarsamme planeten, Saturnus. De möts i ett slag om vem som vinner. Ingen tvekan. Saturnus har övertaget i denna lek. Kort summerat: sätt din plikt före annat. Om du har något roligt att göra men också något på jobbet/annat ansvar som väger, se då till att stiga upp lite tidigare på måndag och få undan det du lovat att göra. Sedan kan du med gott samvete njuta av kul och kalas efteråt.

Så himla smart!

Det finns något som piggar upp måndagen också. Anledningen är ett möte mellan Merkurius och Uranus. De båda befinner sig i en positiv aspekt, en trigon, och detta tyder på möjligheter och flöde. När Merkurius är inblandad är vi snabba i tanken. Vi talar, skriver och uttrycker oss smart och snanbt. Uranus är geniets tecken, men även tekniknördens. Alla former för att nå ett mål där vi får leva fria som fåglar och uppfinna vår egen väg, är Uranus melodi.

Denna måndag kan vi drabbas av en snilleblixt eller hastigt få nyheter som ger oss en riktig glädjekick. Möjligen kan nyheterna eller idén ha att göra med något roligt såsom en konsert eller annat som gör oss barnsligt glada. Några exempel som kan passa in är en kreativ tanke som känns rätt, de bästa biljetterna till en teateruppsättning eller en totalt uppslukande kurs som du bara vill klicka ”anmäla” på.

Kommande Merkuriushoroskop för alla stjärntecken

På onsdagen den 26 juli flyttar Merkurius, budbäraren, in i sitt eget tecken, Jungfrun. Det väntar oss mer kommunikation om jobb inför hösten men också om hur vi kan tänkas vilja planera för att ta hand om vår hälsa på bästa sätt.

Merkurius kommer befinna sig i framåtläge i några veckor till. Den 12 augusti är det dags för ytterligare en av Merkurius årliga retrogradperioder. I och med detta kommer Merkurius för en stund att backa tillbaka in i Lejonets tecken. Inte förrän den 19 september kommer vi vara fullt tillbaka på banan igen.

Jag kommer publicera ett horoskop för hur alla stjärntecken påverkas av Merkurius i Jungfrun, som i stort blir det som präglar oss under tiden den 26 juli- 19 september. Jag har märkt att ni vill ha mer och mer horoskop. Och jag har väl inte tagit fel, eller hur? ;-)

Lotto och en känsla av att vara på topp!

Solen och Mars kommer befinna sig i konjunktion den 27 juli, men detta kommer kännas av redan den dagarna innan.  Solen ger oss livsenergi och styrka och Mars hög hastighet. Med dem båda i Lejonets tecken kan tankar som florerat kring nymånen börja ta form och kanske agerar vi snabbare än vi trott. Onsdagen och torsdagen är två härliga dagar då energierna verkligen är på topp! Om jag hade spelat på lotto den här veckan (Lejonets energier är ”spelvänliga”) hade jag gjort det på onsdagen. Och jag hade gjort det för både onsdagslotto och lördagslotto.

Amore, amore… AMORE

På söndagen den 30 juli befinner sig Venus, den lilla lyckans- och kärlekens planet, i en vacker, tursam aspekt till de plötsliga överraskningarnas tecken, Uranus. Kärleken kan slå till med ett pang när man minst anar det! Singlar: se till att cirkulera ute helgen den 28-30 juli. Stadgade: Satsa på en middag eller något annat trevligt för att glädja er åt den tur ni har som funnit varandra.

Venus är även förknippad med överflöd och pengar, därav mitt ”lördagslottotips”. Jag hade satsat på ett svenskt spel. Venus befinner sig i Tvillingarnas tecken, alias det närbelägna, det inhemska.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

0
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00