Tvillingarnas kärleksliv

Prövningarnas tid men det lättar snart!

Jag fick en bloggfråga om hur kärlekslivet och livsglädjen ser ut för Tvillingarna framöver. Tittar man i stjärnorna ser man att Tvillingarna med rätta kan känna sig lite tilltufsade.

Är du Tvilling eller född med acendenten i Tvillingarna är det möjligt att du tänker tillbaka på de senaste 2,5 år, eller så långt som julen 2014, och inser att ditt kärleksliv känts som en enda uppförsbacke. Anledningen?

Som alltid när det är dysterhet med i bilden har vi Saturnus som kvalar in som förstahandsansvarig. Detta är så långt från festligheter och fyrverkerier man kan komma. Detta är istället en period då äktenskap kan ha kraschat med en rejäl smäll, eller då det sociala livet känts som det krävt en rening och därmed viss isolering. Er sociala bekantskapskrets kan ha krympt rejält. Med en känsla av snudd på fattig. Kanske som resultat av att en relation tagit slut och vännerna ”hörde till partnerns sida” och blev kvar där.

Kära Tvillingarna, om ni känner er träffade, detta är snart över!

Prövningarna startade precis innnan julafton för snart tre år sedan, år 2014, och vid jultid i år, är det slut på eländet. Det här året har Saturnus befunnit sig i opposition till din sol, (om vi förutsätter att den befinner sig i ert första hus). Detta har gett dig så mycket ansvar och behov av att bita ihop att Tvillingarna nu med rätta kan tilldelas svart bälte i överlevnad.

Just nu befinner sig Saturnus retrograd. Det ger en viss lättnad men också en tid för att se tillbaka på allt som skett. Retroperioden inleddes den 6 april och avslutas den 25 augusti. Sedan i april har det tröga och tungmodiga troligen känts mer möjligt att leva med. Återblickarna under den här perioden är många och kanske har somliga av er funderat på en återförening med en kärlek. Se det som en andra chans. Om det är menat kommer det att fungera, annars släpper ni varandra helt i slutet av augusti.

Hjärtesmärta och tid som mal så långsamt, så långsamt, trots att Tvillingarna bara önskar ett slut på det trista har blivit din vardag. Det positiva med Saturnus prövningar är att man under de cirka tre år som man utmanas, också luttras enormt. Och det är som om någon däruppe ser vad man kämpat med och bestämmer sig för att skicka iväg något uppmuntrande. Som tack för väl utfört arbete, kan man säga.

Känner du att du behöver något att se fram emot, då ska du som är Tvilling/Tvillingascendent markera den 22 september. Då startar en månad som lovar att ge dig livsandarna åter. Det är din årliga njutartopp som startar då. Det är som om blodet rinner till och du återigen kan vända upp blicken och mycket möjligt får du se någon som får ditt hjärta att börja dunka igen. Det känns nästan filmiskt. Kärlek, glädje, graviditet, roliga händelser och belöningar kommer ge dig något att minnas. Boka gärna en resa eller några kul konserter i september/oktober. Det kommer ge dig massor av kul!

När Solen lyser upp ditt hus för seriösa kärlekspartners, i november/december, blir det bara roligare och roligare. Och, faktiskt, trots att Saturnus drar ner takten på händelseförloppet, t o m julafton, kommer han till nytta genom att hjälpa dig att inte kasta dig hals över huvud in i en ny relation för snabbt.

Det har naturligtvis inte knakat i kärleksfogarna för alla Tvillingfödda. Det sociala livet kan alternativt ha gett mycket att göra så att sådant som firande kanske blivit mer av en börda eller jobb än njutning. En kärlekspartner som kommit in kan också ha varit en rejäl utmaning för att han är äldre, mer konservativ eller krävande.

De här åren har syftat till att rena ut det som inte fungerat i ditt sociala liv och med en partner. Viktiga erfarenheter är gåvan och för dem kommer du vara tacksam, eh, i alla fall längre fram…

När Saturnus vid julafton lämnar ditt kärleksliv ifred kommer han inte återvända för att pröva dig på det här sättet- förrän om cirka 30 år. En sådan lättnad!

 

Kramar

Helena

 1. Kazjal skriver:

  Hjälp! Detta är precis skrivit till en som jag jag känner. Det är ren magi. 😳😳😳😳😳😳 bra jobbat Helena. Älskar dig ❤️🌹

 2. A skriver:

  Hej!
  Vad kul att du tyde tvillingarnas kärleksliv så bra. Ett önsketänk hade varit om du hade kunnat göra ett sådant fint inlägg om skorpionens kärleksliv . Kanske nångång i framtiden🙏🏻🙏🏻❤️

 3. Cilla skriver:

  Oj….. det var som om det var skrivet direkt till mig. Jag är tvilling och tog beslutet att skilja mig från mina barns pappa julen 2014, sedan dess har det varit precis som du beskriver… våra vänner ”valde” hans sida och försvann och jag har haft väldigt svårt med dejtandet. Jag hoppas verkligen att det vänder snart :)

  Tack.
  Cecilia

 4. Välskriven, och vackert formulerad text som alltid, Helena. Min själsfrände Eyal är tvilling, och han har gått igenom ett par års av prövningar. Jag finns kvar. Det finns en annan kvinna (Kinesisk Scorpio) som har har gjort livet bittersweet för min älskade E. På min födelsedag 26 Sep föddes lille Ethan (ej mitt biologiska barn, strax efter skiljs dem åt i juridisk mening, och vi har återförenats (efter min historia med en undanglidande Fisk). Jag förstår så väl vad Eyal har gått igenom, och tampas med för närvarande efter vår sommar tillsammans Din analys är på pricken! Jag sänder mina Libra vibbar till NYC från Barcelona. Vet att han ler;-)

 5. Cicci skriver:

  Julen 2014 var jag mitt uppe i min skilsmässa. Texten kunde handlat om mig. Jag mår väldigt bra i det stora hela, men idag har varit en riktig skitdag där jag helt energilös tyckt synd om mig själv. För det känns som om ”alla andra” har Någon. Känns så skönt att se att det finns hopp! Tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..