Lejonascendenter

Har Lejonascendenter också samma flöde som Sollejon?

Ni är flinka med fingrarna över tangenterna i dessa dagar! Jag får massor av meddelanden och kul förfrågningar. I stort sett samma fråga har kommit från flera Lejonascendenter:

Påverkas även vi (Lejonascendenter) på samma härliga nystartande sätt, som de födda med Solen i Lejonet?

Eftersom Lejonascendenter har Lejonet i sitt första hus är detta en strålande tid för även er! Det är önskningarnas tid och det är mycket snart, vid förmörkelsen den 21/8, megafokus på nytt, nytt, nytt i era liv. Jämför tillbaka med året 2008/2009. Trenden att avsluta viktiga saker i livet, såsom en relation, ett arbete, en utbildning eller spirituell resa, för att välja en ny väg, betonas igen.

Ni som är Lejonascendenter, fortsätt att läsa för Lejonets tecken när ni läser horoskopen. De horoskopen är på ett sätt det närmaste ni kan komma ett personligt ställt horoskop. I alla fall när ni läser generellt ställda solhoroskop, som här på bloggen och i tidningar. Använd de datum som anges som lyckodatum för Lejonet och ni kommer se att det flödar rejält om ni agerar!

Kramar

Helena

  1. M skriver:

    Vad roligt. En period i mitt liv avslutas precis den 21 augusti. Kommer inte att sakna den. Hösten kommer bli kanon.

  2. Hur ser det ut för oss som har Venus i lejonet då? :)

  3. Zandra skriver:

    Hej, hur räknar man ut det här med ascendenter? Skulle gärna vilja ha ett inlägg med grunderna så man lär sig lite mer om det. Tack för en jätteintressant blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..