ANNONS

Merkuriushoroskop för alla stjärntecken

/

Kommunikations- och kontraktsplaneten, Merkurius, flyttar idag in i Jungfruns tecken. Där kommer Merkurius att stanna till och med den 31 augusti. Den 12 augusti påbörjar Merkurius en av sina årliga retrogradperioder och kommer därmed att backa tillbaka in Lejonets tecken från och med den 31 augusti.

Men, innan dess, så här påverkas stjärntecknen av att Merkurius, budbäraren, nu flyttar in i Jungfruns tecken:

Väduren: Felsökningsmood! Nu tar du tag i massor av lösa trådar och ser till att få ordning på rutiner både vad gäller din hälsa och ditt arbete. Du kanske får städiver och tänker ” minst prylar vinner”. En smart medarbetare eller anställd kan både avlasta dig och/eller ge dig värdefulla råd.

Oxen: Nu kan flirtiga sms eller chatmeddelanden rasa in i hög takt. Snackisen Merkurius i ditt femte hus ger dig fart att räkna med. Ett kreativt projekt kan också få dig att skriva mail på mail. Sälj det du vet- det kan lyckas nu!

Tvillingarna: Köpa och sälja fastighet eller boende kommer vara det som färgar dina sätt att kommunicera. Budgivning, uthyrning, husvisningar. Det är stor chans att du vill leva mer ”rent”, naturnära och mer praktiskt funktionellt för din vardag eller hälsas skull. Merkurius är snabb i tanken. Innan den 12 augusti är du som mest säker på vad du önskar dig. Om du inte bestämt dig innan dess, avvakta då med hem-och familjeplaner tills i slutet av september.

Kräftan: Nu kanske du intresserar dig för ett nytt ämne eller till och med anmäler dig till en kortare kurs i ditt grannskap. Böcker och kunskap om sociala medier, nyheter, säljknep eller spiritualitet kan torna upp sig på ditt nattduksbord. En tätare kontakt med grannar och syskon är också möjlig.

Lejonet: Se över din ekonomi och skapa en budget som är realistisk. Om det funnits hål i ditt spenderande kommer det bli uppenbart nu. Men du har en god chans att göra upp en ny vattentät ekonomisk plan. Kommunikation med löneavdelningen eller gällande värdet på sådant du äger är det som budbäraren Merkurius kommer ge dig.

Jungfrun: Merkurius styr ditt tecken och nu får du en chans att fokusera på något du verkligen önskar dig. Du får en chans att komma på ett riktigt smart sätt att nå ditt mål. Merkurius stannar lite extra länge i ditt tecken den här gången och det gynnar dig. Avvakta dock med stora förändringar från och med den 12 augusti. Då kan du plötsligt behöva en time-out för att fundera över alternativen.

Vågen: Använd den här tiden till att lära dig mer om att kommunicera med ditt inre. Visualisering, böcker om tankens kraft och positivt tänkande kan leda dig in på ett spännande spår. När du slappnar av i en guidad mediation kan du få riktiga snilleblixtar.

Skorpionen: Slå ditt kloka huvud ihop med andra kloka huvuden. Genom att ansluta dig till grupper eller intressegrupper som delar dina intressen, har du mest att vinna. Det är en toppentid för att starta ett onlineprojekt eller lära dig mer om användandet av smart teknik.

Skytten: Du kommer bli väldigt tidseffektiv och skicklig på att sålla ut allt överflödigt när det gäller ditt arbete. Det är en mycket bra tid för att lägga fast en plan för ett lånsiktigt mål för nu har du gåvan att se vad du rent praktiskt behöver för att lyckas. Nyckeln till framgång inom din karriär är att dyka rakt in i plikterna istället för att hoppas på din vanliga tur eller flöde.

Stenbocken: Lyft din blick en aning, kära Stenbock! Det kan finnas möjligheter som du missar om du bara går på i samma gamla hjulspår. Våga tänka utanför boxen och göra ”tvärtom”. En resa eller inspirerande litteratur kan ge dig en knuff i rätt riktning. Det kan bli aktuellt att kommunicera och teckna ett nytt kontrakt eller avtal. Gör det innan den 12 augusti eller avvakta, om du kan, tills i mitten av september.

Vattumannen: Det är riktiga detektiv- eller forskarvibbar! Nu är rätt tid att ta dig an en utredning eller söka efter sanningen bakom en medicinsk fråga. Psykologi och ett osunt begär efter mat, sex, materiella ting eller rädslor, kan också bli något som du kommunicerar och tänker mer kring. Alternativt kan frågor kring arv, gåvor, en ekonomiskt investering med en partner, skatter och lån ge dig att tänka på.

Fiskarna: Hur kan du bli till mer nytta för din kärlekspartner eller dina närmaste vänner? Med plikttrogne Merkurius i ditt relationshus kanske du ger en vän råd över sms eller mail. Smart planering inför ett kalas eller firande, såsom ett bröllop eller familjeträff, är något som raskt kan behöva dina tankar och engagemang. Du trivs för det mesta i Florence Nightingale-rollen, den som offra sig själv för andras bästa, och nu får du en bra chans att verkligen ta ut svängarna rejält.

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00