Solen konjunkt Mars i Lejonets tecken

Veckans bästa dag?

Nog för att helgens kärleksvibbar är strålande, men denna dags möte mellan livsgivande Solen och energiske Mars i njutningarnas tecken, Lejon, är fantastisk. Några möjliga scenarion som jag tänker på inför denna torsdag är dessa:

-Satsa på ett kreativt projekt som behöver en sista ansträngning.

-Kombinera träning av den tuffare typen i en lyxig gymmiljö.

-Förbered er på höga energinivåer och en känsla av glädje

-Satsa några rader på lotto.

-Självsäkerhet i kärleksfrågor och flirtar.

Kommentera gärna om vad som händer er!

Jag önskar er alla en härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Helene skriver:

  Det blev en stressig dag på jobbet😊
  Satsade på ett par nya skor👟med pengar från min första lön😊Hade en skön känsla av att komma hem till vårt underbara hus och att få sitta ute och njuta av den ljumma kvällen🏡
  Önskar dig en skön helg🌞
  Kram🌺

 2. Helena skriver:

  Det var absolut veckans härligaste dag för jag gjorde inget annat än njöt ute på landet vid havet. Konstaterade flera gånger för mig själv: jag känner ingen stress i dag av att ”måsta” göra något (vilket jag gjort alla andra dagar de senaste tre veckorna om att såga, hugga ved, röja och åter röja både ute och inne). Jag tvättade en liten matta med tallsåpa sedan kastade jag boll åt hunden ett tag, läste Elsa Ferrante och löste korsord om vartannat, glodde på himlen och lät solen värma mig. Promenerade en bit och hittade pyttesmå kantareller, drack te hundra gånger. Tänkte hela tiden att det här är ju inte klokt det känns som att dagen omfamnar mig med en tillåtande lat känsla. Och min dotter fyllde år! Talade med henne i telefon och berättade åt henne (som jag gör alla år) att dagen när hon föddes var just så varm och solig som i dag! Hpn: jag vet mamma, du säger det alltid :-)! Och nu läste jag din, dagens blogg som kronan på verket. Lejonkram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..