ANNONS

Hur man hittar sitt ascendenttecken

/

Ni är en del som frågar om var man hittar sitt ascendenttecken. För detta behöver ni veta datum, ort och exakt tklockslag då ni föddes. Med den informationen kan ni sedan få reda på var ni har ascendenten genom att surfa in HÄR.

Jag har återkommande fått en fråga från läsare, som inte känner till sina exakta födelseuppgifter. Dessa personer har jag svarat i kommentarsfältet men för det fall att flera är intresserade kan jag med varm hand rekommendera att kontakta astrolog Margareta Hedin på Isis Kammare. Hon är skicklig i att räkna bakåt genom att använda stjärnorna. Jag vill minnas att hon i sin blogg skrivit om hur hon framgångsrikt hjälp adopterade att hitta rätt födelsetidpunkt och därmed kunnat återförenas med familj de inte visste att de hade i sitt födelseland. Margareta är en av mina astrolärare och väldigt skicklig.

Kramar

Helena

2
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00