Årshoroskop 2018

Hur blir det kommande året? I inlägget förekommer reklam.

Jag känner mig som när jag läste juridik på universitet och vi hade ett tufft workshop-schema. Det är strikta tider för vila och arbete. Jag har nu en vecka kvar av slutredigering av Happy Life. Jag hade inte trott att jag skulle utnyttja alla dagarna. Jag brukar snarare vilja jobba av och sedan få släppa saken. I år prioriterade jag semesterdagar för att sedan satsa på jobb i några dagar. Om och om igen. Nu biter jag ihop hårt i en vecka till. Sedan släpper jag manus till min redaktör Lisa.

Det är sedan dags för… årshoroskopet 2018. Ja, man kan knappt tro det, men jag börjar alltid skrivandet av mitt årshoroskop tidigt i anslutning till att hösten börjar. Intentionen är att publicera årshoroskopet senast den 13 december. Förra året tror jag att ni fick läsa det redan den 1 december. Får se om jag lyckas bli klar så tidigt i år igen.

Det är mycket spännande som händer på stjärnhimlen. Bland annat ska det bli så roligt att få rapportera om hur Saturnus efter tre års tid byter tecken i lagom tid till julafton. Det blir nya utmaningar, fast på helt andra sätt än de som varit sedan julen 2014.

Nu ska jag ut i solen  för att samla kraft till kvällspasset vid datorn. Jag ”lever” på dagarna och jobbar sedan på kvällar/nätter.

Jag önskar er alla en härlig lördag!

Kramar

Helena

 

 1. Sanna skriver:

  Hej Helena
  Hoppas bara du kommer med något lovande o bra för denna skorpionen
  som får bakslag o otur dag efter dag.
  Hoppas det vänder nästa år….vill bara
  vara lycklig o älskad 😊
  Sanna

 2. Hej Helena! Tack för din intressanta blogg som jag följer varje dag. Har fått större förståelse för livets prövningar genom astrologin. Ja det har blivit min tröst i livet faktiskt. Blir nu så nyfiken på dagens inlägg om Saturnus. Har i mitt födelse horoskop accendeten i tvillingarna och Saturnus 10 gr i Skytten. Har känt mig mycket prövad sista åren. Undrar nu var tänker den rackarns Saturnus ta vägen nästa år? 🤔

 3. Pia skriver:

  Ville bara skriva o tacka för all tid du lägger ner på din blogg! Jag gläds åt att det går så bra för dig Helena men jag är inte förvånad. När man gör saker med hjärtat kan det bara bli succe💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..