ANNONS

Denna veckan på bloggen

/

God morgon!

Det är måndag och det tycks som att många kommer tillbaka från semestern idag. Det har sagt PANG i både mail och mobil.

För min del ska jag få ihop livspusslet: familjeliv, slutredigering av manus samt skriva spännande horoskop. Det är en högst intressant kombination som gör att jag kommer förvandlas till nattdjur under den kommande veckan.

Idag, måndag, flyttar Venus, in i Kräftans tecken. Ni ska få ett horoskop för hur det påverkar er. Jag kallar det för kärlekshoroskop, då Venus är kärlekens planet. Jag hoppas ha det klart till er på tisdag eller onsdag.

Nu ska jag försöka att fokusera på att få iordning hemmet och jonglera jobb med mathandling, tvätt och allt annat.

Hur har ni det? Är ni tillbaka från semestern?

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

0
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00