Denna veckan på bloggen

Kärlekshoroskop

God morgon!

Det är måndag och det tycks som att många kommer tillbaka från semestern idag. Det har sagt PANG i både mail och mobil.

För min del ska jag få ihop livspusslet: familjeliv, slutredigering av manus samt skriva spännande horoskop. Det är en högst intressant kombination som gör att jag kommer förvandlas till nattdjur under den kommande veckan.

Idag, måndag, flyttar Venus, in i Kräftans tecken. Ni ska få ett horoskop för hur det påverkar er. Jag kallar det för kärlekshoroskop, då Venus är kärlekens planet. Jag hoppas ha det klart till er på tisdag eller onsdag.

Nu ska jag försöka att fokusera på att få iordning hemmet och jonglera jobb med mathandling, tvätt och allt annat.

Hur har ni det? Är ni tillbaka från semestern?

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..