Kärlekshoroskop 31 juli-26 augusti

Väduren: Venus befinner sig i ditt fjärde hus. Det här kan bli både sentimentalt och husligt. Kanske talar du och en kärlek om att flytta ihop, försöka bli gravida eller ta med era respektive familjer i er kärleksbubbla,  för att skapa en större familjeenhet. Eftersom det fjärde huset handlar mycket om dåtiden och minnen är det en bra tid för stadgade par att läka gamla sår och blåsa liv i relationen om den blivit ”tråkig”. Singlar kan få mycket goda kärleksråd av sin familj, särskilt mamma eller en modersfigur. Din familj kan vara den som introducerar dig till en ny kärlek.

Oxen: Nu kanske du plötsligt får upp ögonen för en vän. Minns du filmen ”My best friends wedding” med Julia Robert? Exakt. Plötsligt kanske du inser att din rätte funnits framför ögonen på dig hela tiden, i form av en god vän. Alla former av ställen som gynnar nyheter och kunskap, såsom kurser, work-shops eller lokala händelser såsom festivaler (hej Pridefestivalen!) är rätt miljö för att få kärleken att må bra, eller för att träffa en ny person. Ut och mingla!

Tvillingarna: När Venus rör sig igenom ditt andra hus, alias inkomst- och tillgångshuset, hamnar dina värderingar först. Nu vill du ha stabilitet och trygghet. Och en gnutta lyx! Nu kan en kärleksvibb slå ned som blixten i samband med att du hanterar dina pengar (bankmän eller kanske någon på löne-avdelningen på ditt arbete). Stadgade mår toppen av att få använda pengarna till att sätta guldkant på tillvaron. Boka bord på den där restaurangen som ni älskar. En härlig SPA-helg tillsammans lyfter kärleken till nya nivåer.

Kräftan: Grattis Kräftan! Med Venus i ditt eget tecken utnämndes du just till zodiakens snyggaste! Venus ger dig en glamourfaktor som har allt att göra med energin du utstrålar. Och den är HET!

Förvånas inte om du får ett antal nya beundrare, massor av flirtiga blickar eller bara känner dig som om du befinner dig i ett ljuvlig flöde. Nu är helt rätt tid för att unna dig något extra fint klädesplagg, något som du inte unnar dig i vanliga fall. Stadgade kan glädja sig åt att partner får upp ögonen för vilket kap du är och singlar kan få mer än en date att välja mellan. Njut, detta händer dig bara en gång per år!

Lejonet: Venus befinner sig i ditt tolfte hus. Drömmar och fantasier kan dra med dig rejält. Kanske drömmer du intensivt om kärlek just nu. Om du träffar någon ny finns det viss risk för att du målar upp ett drömscenario som kanske inte är helt med verkligheten överensstämmande. Minns att nypa dig själv i armen då och då. Det tolfte huset styr över sjukhus eller centrum för återhämtning såsom en mediationskurs, sorgbearbetning eller yogaretreat. Kärleken kan finnas i en sådan miljö. Stadgade kan med fördel bege sig på en healingresa tillsammans, själsligen eller genom en fysisk resa. Allt som gynnar återhämtning är nyckeln till ditt kärleksliv. Och, hemligheter. I det tolfte huset frodas affärer som av en eller annan anledning inte får bli offentliga. Mars ger dig väldigt mycket kraft nu, Lejonet, men ta det lite varligt, ok!

Jungfrun: Frihet i kärlekslivet är det som tilltalar dig nu. Venus i ditt elfte, sociala hus, tyder på att stadgade kanske vill leva sina liv en aning mer separat från sin partner. Utan att något är fel för den sakens skull. Jungfrun vill odla sina intressen och har inga problem med att kärlekspartnerns gör samma sak. Så kan ni mötas för middag efteråt. Singlar kan träffa mycket nytt folk om ni ger er ut och cirkulerar på klubbar, nätverk eller större event.

Intressen som du brinner för kan också leda dig till en kärlek. Gemensamma vänner kan vara de som presenterar singlarna för någon ny.

Vågen: Ditt arbete och din karriär länkas ihop med ditt kärleksliv. Detta kan utspela sig på olika sätt. Antingen träffar du någon via en jobbhändelse, såsom en konferens, eller på ditt kontor. Alternativt kan dina planer i ditt kärleksliv ta sig uttryck som ett av dina karriärmål i livet. Du ser kärleken som något som ska ge dig vissa saker, såsom samboskap, giftermål, barn, barnbarn eller en trygg social struktur. Det är dessa som känns viktiga för dig att planera för nu. Alla nya personer som dyker upp i singlarnas liv granskas kritiskt. De som inte håller måttet på lång sikt- sållar du bort. Stadgade vill motsvarande gärna ta tag i en 3-stegs-plan för att nå gemensamma mål. Kort sagt, Vågen tar sig an sitt kärleksliv som om det vore ett högprioriterat arbetsprojekt.

Skorpionen: Allt som är nytt, annorlunda, utländskt och spännande lockar Skorpionen. Med Venus i ditt utåtriktade och kunskapstörstande nionde hus kan kärleken slå till på en utlandssemester eller med en utlänning. Stadgade kan få en nystart eller en helt underbar semester tillsammans om ni packar väskorna under den här perioden. Vissa Skorpioner kanske inleder en ny fas i kärleksrelationen där den ena parten bor utomlands under en period. Pendlandet mellan länder och saknaden under tiden ni är ifrån varandra kan leda till en rejäl nytändning.

Skytten: Venus besöker ditt åttonde hus. Här lever passion, svartsjuka, drama och att dela ALLT med någon på en mycket intim nivå. Gemensam ekonomi i samband med att man flyttar samman, en graviditet eller en kurs i personlig utveckling kan ta Skyttens kärleksliv till en helt ny nivå. Om ni inte bara stänger in er i sovrummet förstås. Detta är det mest erotiska huset så singlar och stadgade har alla möjligheter till själsliga möten, medelst kroppsliga synder.

Stenbocken: Både ditt kärleksliv och ditt sociala liv får sig ett rejält uppsving. Med Venus i ditt sjunde hus, alias huset för seriös kärlek, kan en drömpartner komma in i ditt liv om du är singel. Om du är lyckligt gift eller redan lever i en fast relation kan det istället bli härligt att få ta din kärlek i handen och gå iväg på massor av roliga kalas och bjudningar under den här perioden. Du kommer påminnas både om hur fina nära och kära du har samt hur bra du har det med din partner.

Vattumannen: Efter alla fjärilar i magen i juni/juli kommer den här perioden att kännas som rena rama tillnykringsfasen. Du VILL faktiskt fokusera på att få komma i ordning med en kärlek. Tanken på att praktisk sätta dig ned med din kärlek för att lägga upp ett fungerande höstschema får dig att må bra. Hur du och din partner kan hjälpa varandra är väldigt attraktivt i dina ögon. Om juni/juli var mer flirtigt och grekiska gudar stod högst på din önskelista i kärlek, så vill du nu ha någon som är stabil och som du kan lita på. Singlar: håll ögonen öppna när ni tränar eller på andra sätt tar hand om er hälsa såsom att besöka hälsokosten, gå till läkaren eller långpromenerar. Den rätte kan finnas i de miljöerna men även på ditt kontor. Personen är troligen skicklig i att hantera ”de små detaljerna”. En riktigt petimeter, fast på det bra sättet.

Fiskarna: Venus ger dig lite extra flärd när du har Venus i ditt femte, flirtiga hus. Du lär får mer gillande blickar än vanligt, kanske för att du satsat på något extra fint till dig själv. När du utstrålar nöjdhet attraherar det andra. Alla vill vara med någon som mår bra och har glimten i ögat.

Flirta på, nu har du både mod och charm. Det femte huset är också risktagarens hus. Du kommer märka att du vågar ta ut svängarna mer i kärlekslivet. Stadgade höjer stämningen med en partner genom att roa sig på alla sätt möjliga: satsa på resor, konserter, fin mat på lyxiga restauranger eller besök på casinon och spelhallar.