ANNONS

Astro för alla stjärntecken 3-16 augusti

/

Starka krafter dominerar stjärnhimlen den 4/8. Väntar en ekonomisk krasch eller politisk skandal? Det händer mycket, väldigt snabbt, dagarna kring månförmörkelsen den 7/8. Trots det har vi turen med oss i det som sker. En av årets bästa dagar inträffar den 10/8. En överordnad håller oss om ryggen. Den 11-12/8 stavas KÄRLEK! Undvik dyra inköp från och med den 13/8- 5/9.

Väduren 21/3- 20/4

Du befinner dig i en njutarperiod.  Nu är helt rätt tid för att ta ut semester och flirta med främlingar på en varm strand! Månförmörkelsen den 7/8 för med sig plötsliga förändringar avseende dina sociala cirklar. Trycker du på delete-knappen i kontaktlistan eller går med i en ny intressegrupp? Bäst just nu: Semestervibbarna!

Oxen 21/4-21/5

Unna dig själv tid, omvårdnad och reflektion. Augusti blir hektisk med stora förändringar. Månförmörkelsen den 7/8 ger dig nyheter som påverkar din karriär och livsstruktur. Chefer kan leverera överraskande besked.  Din ekonomi behöver en plan B och ny översyn efter den 13/8. Bäst just nu: Stor medkänsla i kärlekslivet den 12/8.

Tvillingarna 22/5-21/6

Resor och tidtabeller kan ge dig lite hicka. Ta till väl i tid om du befinner dig på resande fot. Vid månförmörkelsen den 7/8 kan ändringar i resor bli särskilt påtaglig. Alternativt kan nyheter om studier på universitet eller högskola snabbt få dig att lägga om dina planer. Bäst just nu: Din tur med inkomster under hela perioden!

Kräftan 22/6-23/7

Du gläder dig troligen åt goda nyheter och flöde i din ekonomi.  Dagarna kring den 7/8 kan nyheter avseende bidrag, bonus eller gåvor ge dig något att funderar över. En partners ekonomi kan gunga rejält. Förmörkelsen kan också kickstarta en personlig förvandlingsresa för din del. Bäst just nu: Flirt med någon ”annorlunda” den 12/8.

Lejonet 24/7-23/8

Sakta gärna ned ditt tempo inför månförmörkelsen den 7/8. Hastigt kan du få reda på något du inte visste gällande en partner i kärlek eller affärer. Se det som ett test för att sålla ut vetet från agnarna. Endast de goda relationerna består. Bäst just nu: En passionerad kärlek från dåtiden kan flamma upp igen den 12/8. Drömlikt!

Jungfrun 24/8-23/9

Sitter du inte i lotusställning blandar du troligen nyttiga drinkar eller läser självhjälpsböcker. Ditt inre behöver omvårdnad. Vid månförmörkelsen den 7/8 är ett nytt arbete möjligt, alternativ markerar du dagen som din årliga städ-och organisationsdag. Lyssna till kloka råd den 12-13/8. Bäst just nu: Långsiktiga planer den 13/8.

Vågen 24/9-23/10

Du befinner dig i en väldigt social period med massor av event i din kalender.  Du framstår som någon som folk ser upp till och vill lära sig av. Månförmörkelsen den 7/8 kan få dig att plötsligt släppa allt för att följa ditt hjärtas lust. Det är stormigt, passionerat och en aning galet. Bäst just nu: Dörrar som öppnas i karriären.

Skorpionen 24/10-22/11

Augusti är en händelserik karriärmånad för dig. Innan saker och ting tar riktig fart är det dock ditt hem- och familjeliv som hamnar i fokus. Den 7/8 kan du få nyheter som innebär att du hastigt flyttar eller genomför förändringar i hur du tar hand om dig själv. Bäst just nu: Förändringarna som leder till känslomässig harmoni.

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig troligen på resande fot och suger åt dig som en svamp av alla nya intryck. Spännande nyheter kan landa i din mailkorg den 7/8. En kurs eller möjlighet att göra en kortare resa inrikes kan ha något med saken att göra. Ta lite extra tid på dig om du reser vid samma tid. Bäst just nu: Turdag i spel och drömmar den 4/8.

Stenbocken 23/12-20/1

Passa på och rensa ut allt i ditt liv som inte längre gynnar dig: saker, dåliga relationer och rädslor. Du gör stora förändringar i din ekonomi i samband med månförmörkelsen den 7/8. En ny inkomst kan ersättas av en annan. Den 15/8 kräver ditt inre förnyad livsenergi i ditt kärleksliv. Bäst just nu: Ett moget samtal den 13/8.

Vattumannen 21/1-18/2

Du har precis påbörjat en ny utvärderingsperiod i ditt liv. Under de kommande månaderna kommer du leta efter nya livsvägar. Månförmörkelsen den 7/8 får dig att titta dig själv i spegeln rejält. Vem är du? Vart vill du bege dig nu? Hur vill du att omvärlden ser på dig? Bäst just nu: De personliga förändringarnas tid sveper med dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Vid månförmörkelsen den 7/8 kan det kännas som det går upp ett ljus för dig. Du ser på livet och andlighet på ett helt nytt sätt. Om du har barn kanske de berättar att de tagit ett stort viktigt beslut, såsom att gifta eller skilja sig eller sälja av egendom de äger. Bäst just nu: Positiva händelser rör dig väldigt djupt den 12/8.

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00