Turhoroskop torsdagen den 10 augusti

Väduren: Dina kärleksområden berörs. En ny kärlek kan få dig att sväva på små moln för att han/hon är så generös och stor i sina känslor. Stadgade känner en djup samhörighet och kanske också en känsla av nyförälskelse. Gör något med din kärlek idag, som om ni vore på date första gången!

Oxen: Ta dig an ditt hem idag. Du kan genomföra ett mindre mirakel genom att städa och möblera om. Om du är nöjd som det är kan detta bli en dag då dina familjerelationer, eller minnen från förr, känns varma och kraftgivande.

Tvillingarna: Idag kan bli en fantastiskt dag för dig om du ansökt till en kurs eller hoppas få teckna ett kontrakt för något du skapat. Ditt avtalshus aktiveras och snabba, glädjande nyheter kan komma till dig. Glädjande nyheter om en graviditet eller barn är också möjliga.

Kräftan: Idag kan en familjemedlem eller närstående vilja hjälpa dig med något i ditt arbete. Det är möjligt att du, alternativt, får ta emot pengar eller fin gåva av en förälder.

Lejonet: Håll koll på telefonen och mailen idag! Goda nyheter som rör ett personligt projekt, väntar dig. Solen befinner sig i kreativa och artistiska Lejonets tecken, ditt tecken. Nyheterna kan handla om musik, underhållning, skrivande, måleri och liknande, som du vill sälja.

Jungfrun: En hemlig ”hjälpare” kan sträcka ut en hand för att hjälpa dig med pengar eller med att öppna en dörr. Kanske vill personen ifråga att du inte säger något om hjälpen, men ta emot den likaså. Tjänsten eller gåvan är bara av godo!

Vågen: Någon du träffar i sociala sammanhang, på ett kalas, en mässa eller ett event, kan hjälpa dig med något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat. Något du skapat och arbetat med en längre tid får en extra puff via den godhjärtade personen.

Skorpionen: En person i högt uppsatt position- tänk chef, VIP eller liknande- står redo att hjälpa dig. Det du kan och gör i ditt arbete har imponerat på en viktigt person inom din bransch. Du får bekräftelse på att du är mycket skicklig på det du gör.

Skytten: Det kan bli tal om pengar idag och du kan bli mycket nöjd i slutändan. Du kan få en chans att förhandla om bättre villkor, bonus eller kommission. Om du arbetar med att skapa passiva inkomster eller med digitala produkter kan du få goda nyheter avseende ett nytt projekt eller god försäljning. Be om löneökning idag!

Stenbocken: En riktigt djup dag med härlig stämning. Andlighet och en känsla av ödesrelation sätter ditt kärleksliv i fokus. Idag kanske du blottar ditt innersta på ett modigt sätt och får dubbelt tillbaka i kärlekslivet.

Vattumannen: Idag kanske du och en kärlek talar om att göra en resa tillsammans. Om ni redan befinner er på resande fot lovar dagen en känsla av lyx och bekvämlighet. Singlar kan möta en spännande kärlek som är från ett annat land.

Fiskarna: Idag är en bra dag att göra upp planer för din hälsa och ditt arbete. Nyheter om alternativ terapi eller kopplingen mellan hälsa och livssituation kan bli rent branbrytande för dig. Starka helande krafter råder i luften. Ett möte med ett barn idag kan ha en så positiv inverkan att det känns som om du tagit ett lyckopiller.