Horoskop vecka 33, 2017

Venus x 2 samt, Mars-Jupiter-möte

Hej jag måste säga att det är skitkul att du skriver så mycket horoskop för oss nu för tiden. Himla glad varje gång jag kollar och det nästan alltid finns nåt och läsa.

Det är så roligt att ni alla gillar och mailar/kommenterar min nya horoskopsatsning här på bloggen! Tack! Och, ja, detta kommer att fortsätta- jag vill ju att ni ska vara nöjda och glada.

Vill ni hjälpa mig?

Jag brukar sällan be er om hjälp att sprida den här bloggen men i ett djärvt försök att klara mig utan reklam/modeinlägg, vill jag be er om lite hjälp. Om du tycker om det du läser skulle jag bli innerligt glad om du vill hjälpa mig att sprida länken till bloggen i sociala medier eller rekommendera bloggen till vänner och bekanta. Med den hjälpen kan jag fortsätta att fokusera på att skriva horoskop till 100%. Enligt mina besökssiffor befinner jag mig precis på gränsen mellan två inkomstnivåer. Lyckas jag ta mig till den högre nivån kan jag pusta ut och ni kan räkna med mer och fler horoskop. Jag hoppas ni vill hjälpa mig och att ni inte tar illa upp av min fråga.

Varmt tack på förhand!

Årshoroskop 2017

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken 3-16 augusti.

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden 17-30 augusti publicera här på bloggen den 17 augusti.

Vecka 33

Nu till veckans horoskop. Vi befinner oss mellan två förmörkelser, månförmörkelsen den 7 augusti-så här påverkas stjärntecknen, samt den kommande solförmörkelsen den 21 augusti. Det är en händelsernas tid. Inte minst på det global nivå. Den förmörkelse som väntar oss den 21 augusti kommer sätta luft och sändningar i luften (internet, radio/tv, mobiler och mobilmaster) i centrum.

Historiska händelser avseende internet, liknande TV-sändningen av Prins Charles och Prinsessan Dianas bröllop som följdes av en värld eller, värre, missiler i luften, kan hamna i centrum för händelserna utveckling. Den amerikanske presidentens eget horoskop aktiveras starkt och om det hittills har gått som han önskat, kan utvecklingen för hans styre börja ta en ny vändning i samband med den 21 augusti. Jag återkommer med ett inlägg om hur stjärntecknen påverkas av solförmörkelsen den 21 augusti.

Merkurius börjar sin retrogradperiod den 13 augusti. (Så här påverkas stjärntecknen.) Under tiden fram till och med den 5 september kan tiden präglas av en stillastående känsla eller av idel missförstånd. Om ni kan, avvakta med alla former av nya steg i livet och framförallt undertecknandet av kontrakt och avtal. Efter den 5 september kommer det kännas som en propp går ur ett badkar och allt börjar flöda och hända igen.

Under vecka 33 väntar oss två Venus-möten och ett Mars-Jupiter-möte:

Vakta dig själv och dina rättigheter

På tisdagen den 15 augusti möter Venus (kärlek, skönhet och pengar) den psykologiske och livstranformerande planeten Pluto. De möts i en utmanande kvadratur vilket antyder stress och motstånd. Skriv en brasklapp till dig själv att inte låta någon få köra över dig idag. Särskilt en chef eller överordnad kan visa sig på styva linan. Stå upp för dig själv och säg ifrån!

Lyxigt är dyrt! Väldigt dyrt!

På torsdagen den 17 augusti möter Venus istället Jupiter i en kvadratur. Detta är de planeter som brukar kallas för de två turplaneterna. Venus älskar skönhet, lyx och fina kläder. Jupiter vill ha mer av mycket. Kort sagt, om du ger dig ut för en shoppingrunda eller ska unna dig ett härligt restaurangbesök så kan det bli dyrare än du först tänkt dig. Håll i ditt kreditkort på torsdagen alltså!

Festernas och kärlekens helg

Veckan avslutas med ett glatt möte mellan Mars (energi, kraft, motivation) och Jupiter (tur, mod och stora möjligheter). Det här bådar för en väldigt fin helgenergi där kärlek och roliga sociala händelser står ut. Mars befinner sig i njutningarnas tecken Lejonet. Han tycker om att festa, flirta, ha sex och ägna sig åt sådant som han tycker är roligt. Hepp! Och så har vi Jupiter i de seriösa kärleksrelationernas och de vackra festerna och tillställningarnas tecken, Vågen. Ett roligt kalas med massor av kärleksfrossande, eller en ny kärlek för singlar, kan prägla den här helgen. Firandet av ett barn eller ett kreativt projekt kan också vara något som vi ägnar åt oss under den här helgen.

Oväntat positivt!

På måndagen den 21 augusti i vecka 34, väntar oss ett möte mellan Uranus och Solen. Detta möte kommer även det att påverka oss under helgen den 18-20 augusti. Och det är ett strålande möte för det signalerar oväntade, positiva överraskningar. Var beredd på att väldigt fina händelser och situationer , som ger dig glädje, poppar upp när du minst trodde det. Det kan faktiskt väntas oss en helg full av flera lyckliga överraskningar! Härligt, eller hur?

Jag önskar er alla en underbar vecka!

Kramar

Helena

 

 

  1. Lägger gärna ett ord för dig. Problemet är bara det att mina vänner är främst Engelsk-talande. Ta upp med din chef alternativet att kunna läsa bloggen på Engelska. Tror det skulle öka din trafik markant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..