ANNONS

Kärlekshoroskop augusti/september

/

Den 26 augusti flyttar Venus, kärlekens planet, in i Lejonets tecken. Detta kommer glädja Lejonen som blir hetaste flirten i zodiaken. Man blir snyggare och drar till sig blickar som en magnet när man har Venus på besök i det egna stjärntecknet. Det är nästan fånigt faktiskt! Man ser ut att leva ett godare liv med lite fler kalas och bättre kläder än vanligt. Venus styr det ljuva livet och med nobla Lejonet och hans förkärlek för fina kläder och gourmetmat blir det sammantaget en väldigt påkostad vibb.

Lejonet tar över rollen som zodiakens snyggaste direkt från Kräftan som haft den avundsvärda positionen sedan den 31 juli.

Kärlekshoroskop för alla stjärntecken för perioden 31 juli- 26 augusti finner ni HÄR. I samband med den 26 augusti publicerar jag nästa kärlekshoroskop. Det kommer sträcka sig över perioden 26 augusti- 19 september.

Glad tisdag!

Kram

Helena

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00