ANNONS

Astro för alla stjärntecken 17-30 augusti

/

Det väntar underbara dagar! Helgen den 18-20/8 är fantastisk för att gå på ett kalas eller kanske bjuda in själv. Stämningen är på topp och harmoni råder. Solförmörkelsen den 21/8 är GLAD och full av positiva överraskningar. Enda smolket i bägaren är 24/8. Undvik kärlek då. Jupiter-Saturnus-mötet den 27/8 skänker faktiskt hela augusti en chans till ökad stabilitet och lycka.

Väduren 21/3- 20/4

Förmörkelsen den 21/8 sätter fart gällande kärleksfrågor, fertilitet och kreativitet. Men ditt dagliga arbete och din hälsa påverkas också. Dags för en helt ny livsriktning gällande något av dessa områden? En oväntad graviditet eller nyheter kring barn är möjlig. Bäst just nu: Ren kärleksmagi väntar dig från och med den 26/8.

Oxen 21/4-21/5

Undvik viktiga ekonomiska beslut eller större inköp tills efter den 6/9. Förmörkelsen den 21/8 ger dig möjligheter att starta på nytt avseende ditt boende. En flytt är mycket möjlig. Barn i familjen eller en graviditet kan vara en anledning till hastiga beslut. Bäst just nu: Chansen att öppna upp ditt hjärta och läka sorger.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har tur i pengar fram till och med 26/8. Lita till din intuition och spela en rad! Förmörkelsen den 21/8 är en upprepning av den 26/2. Grannar eller syskon kan överraska dig med nyheter. Besked om en utbildning eller snabb resa är också möjlig. Bäst just nu: Mentalt, kul utbyte med likasinnade efter den 26/8. Kreativ workshop?

Kräftan 22/6-23/7

Låt dina känslor styra ditt liv i den riktning som gör dig lycklig. Det är en utmärkt period för att fokusera på välmående. Vid förmörkelsen den 21/8 gör du vissa förändringar gällande din ekonomi. Du sådde liknande frön redan den 23/7. Det ser ut som en ny budget. Bäst just nu: Ett nytt arbete eller ny sidoinkomst är möjlig.

Lejonet 24/7-23/8

Det är en väldig fart och nystart i ditt liv nu! Det du satte fart på den 23/7 blommar ut vid förmörkelsen den 21/8. Allt ljus är på dig när du börjar ett nytt liv. Ett nytt arbete, en ny relationsstatus eller en chans att ta en risk ger dig massor av spänning. Bäst just nu: Du är snyggast i zodiaken efter den 26/8! Flirtbonanza!

Jungfrun 24/8-23/9

Du befinner dig i en period då du fokuserar mer inåt än utåt. Nattliga drömmar, ingivelser och känslor leder dig rätt nu. Vid förmörkelsen den 21/8 blir detta ännu mer märkbart. Du kan attrahera en själsfrände och framgångsrikt läka dig själv. Bäst just nu: Ditt astrologiska nyår startar den 22/8. Önska och planera inför framtiden.

Vågen 24/9-23/10

Du träffar mer folk och minglar mer än vanligt. Det är gemensamma intressen som för dig samman med likasinnade. Men, du kan möta kärleken genom alla dessa sociala events. Den 21/8 kan du hastigt behöva tänka i nya banor då en dator eller bil krånglar. Bäst just nu: Självständighet och nytänkande i en relation tänder gnistan.

Skorpionen 24/10-22/11

För din del står det bara karriär i almanackan. Förvänta dig massor av händelser och förändringar i arbetet under den här perioden. En chef eller kollega kanske oväntat meddelar att den ska sluta och lämnar möjligheter till dig att avancera. Markera den 21/8 som centrum för händelserna. Bäst just nu: En superstart för dig i jobbet!

Skytten 23/11-22/12

Du älskar att resa och den 21/8 kommer möjligheterna att hastigt packa väskan och flyga iväg. Undvik dock att resa på datumet den 21/8. Du har reskassan under kontroll och kan unna dig något extra. Nyheter om din karriär gläder dig den 22/8. Flirt i utlandet är möjlig efter den 26/8. Bäst just nu: Du känner dig så fri och pirrig!

Stenbocken 23/12-20/1

Ut med det gamla och in med det nya! En positiv förmörkelse den 21/8 ger dig chansen att begrava en situation och föda en ny. Du får goda nyheter om pengar. En kommission eller större summa kan sättas in på ditt konto. Bäst just nu: En mycket passionerad period startar den 26/8. Sätt av tid för att kunna njuta av all romantik.

Vattumannen 21/1-18/2

Livet tycks för en stund som det står still. Njut av det. Förmörkelsen den 21/8 ökar på takten. För din del påverkas dina nära relationer. En kärlekspartner eller en samarbetskollega kan ge dig oväntade nyheter. Goda möjligheter till att tänka tvåsamhet förgyller din värld. Bäst just nu: Ett nytt partnerskap i kärlek eller affärer.

Fiskarna 19/2-20/3

Förändrade arbetsvillkor kan komma som ett brev på posten vid förmörkelsen den 21/8. Barn i din närhet genomför stora ekonomiska förändringar. Det är för det bättre och ger lugn. Alternativt kan det bli dags för dig att ta hand om din hälsa på ett nytt sätt. Bäst just nu: Du lägger upp ett nytt och hållbart schema inför hösten.

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00