Horoskop vecka 35, 2017

Årshoroskop 2017

2-veckorsastro för alla stjärntecken den 17-30 augusti

Kärlekshoroskop 26 augusti-19 september

Vill du veta mer om hur Merkurius retrograd påverkar just ditt stjärntecknen under perioden 13 augusti- 5 september kan du läsa mitt Merkurius retrohoroskop HÄR.

Saturnus har vänt framåt! Struktur och ordning som saknats sedan april, infinner sig nu. Saturnushoroskop finner du HÄR.

Jupiter och Saturnus lyckosamma sextil

På söndagen den 27 augusti ägde mötet mellan Jupiter och Saturnus rum. Det som faktiskt färgat hela augusti och kommer fortsätta att göra det under veckan som kommer. Dessa tu i god aspekt bådar mycket gott när det gäller att skapa en känsla av optimism och tillväxt. Saturnus befinner sig nu i framåtrörelse och det blir lättare att få ett flöde framåt när planeten åter tar på sig jobbmössan och hjälper oss att ordna till tillvaron på ett praktiskt fungerande sätt. Jämför med vad Saturnus hjälper dig med enligt Saturnushoroskopet ovan för en aning om vilket livsområde som gynnas för just ditt stjärntecken.

Trender som hänger i luften

Samtidigt har vi den norra noden i Lejonet och händelsernas planet, Mars i konjunktion. Snabb utveckling av något som var skrivet i vår ödesbok kan man säga. Kommer något fram som du behövde veta för att få gå vidare eller ge dig kraft att agera? Helgen i vecka 34 kan konsekvensen av våra handlingar bli uppenbar. Det man ger ut kommer, förr eller senare, tillbaka till oss.  Den norra noden och Mars möte färgar även starten på vecka 35. Snabb händelseutveckling är att vänta!

Solförmörmörkelsen den 21 augusti kan ha satt fart på många tankar och hastiga vändningar. De flesta av oss har fullt upp med att landa i alla förändringar och nysatsningar. Ibland kan det vara rätt skönt att Merkurius, budbäraren, då saktar ned tempot en aning…

Merkurius in i Lejonet

På torsdagen den 31 augusti backar Merkurius in i Lejonet och vi får en chans att blicka tillbaka gällande barn, fertilitet, kärleksaffärer och kreativa planer. I Merkuriushoroskopet ovan finner ni hur era stjärntecken påverkas efter den 31 augusti.

Alla nyheter, är goda nyheter

På lördagen den 2 september sätter Mars och Uranus fart på händelserna! Det kan kännas av redan den 31 augusti, eftersom energin byggs upp dagarna innan och kulminerar efter deras möte den 2 september. Det här är en aspekt som kommer ge massor av kraft, mod och energi. Som alltid när Uranus är med i leken så är det överraskningar i luften. Mars befinner sig i flirtige, nöjeslystne Lejonet. Nyheter om en graviditet, en förälskelse som tar oss med storm eller starten för ett nytt arbete som man älskar så ända in i själen, kan vara det som väntar. Mars och Uranus befinner sig i en positiv aspekt så nyheterna ser ut att bli goda och glada.

Fall inte för pressen!

På söndagen den 3 september kan en viss grad av stress leta sig in i våra liv. Merkurius retrograd kommer då befinna sig i konjunktion till Mars i Lejonet på den 29:e graden. Den 29:e graden är den avslutande graden så kanske känner vi av pressen att slutföra ett viktigt jobbuppdrag eller att fatta ett avgörande beslut. Om man kan avvakta några dagar till, tills efter att Merkurius vänt framåt den 5 september, så kommer alternativen att kännas klarare och lättare att välja mellan. Allt är inte skrivet i sten ännu och det bästa vi kan göra är att invänta att all kommunikation som kommer till oss är tydlig och ”vaken”. Solens och Neptunus aspekt till varandra antyder att saker är ”snurriga” för att säga det minsta. Undvik alla former av viktiga, slutliga beslut i slutet av vecka 35.

Tiden då man fattar beslut präglas av stjärnläget. Att vid tiden för en snurrig aspekt ta avgörande beslut är som att inpränta deta ”snurr” i beslutets DNA. Det kommer hänga med för all tid framöver. Låt oss undvika det.

Jag önskar er alla en positiv vecka!

Kramar

Helena