När Saturnus går in i Stenbockens tecken

Vad kan vi vänta oss för prövningar?

Saturnus har nu påbörjat sitt uttåg ur Skyttens tecken. Där har den isige och strikte planeten befunnit sig sedan julen 2014. Skyttarna, som vanligtvis är glada och optimister hela dagen, har gått från äventyrare till arbetsnarkomaner. Ofrivilligt, kan tilläggas. Men omständigheterna har krävt att Skytten tagit sig an utmaningarna. Nu är det snart klart. Tille julen 2017 närmare bestämt.

Alla andra stjärntecken har fått sin del av utmaningar också, inom olika livsområden. HÄR finner ni vilket horoskophus som aktiverats av Saturnus för de olika stjärntecknen sedan 2014.

När Saturnus byter tecken till Stenbocken blir det ett nytt livsområde som utmanas. Använd länken ovan och läs för det huset som aktiveras enligt nedan:

Väduren: 10

Oxen: 9

Tvillingarna: 8

Kräftan: 7

Lejonet: 6

Jungfrun: 5

Vågen: 4

Skorpionen: 3

Skytten: 2

Stenbocken: 1

Vattumannen: 12

Fiskarna: 11

Saturnus vill att man reser sig som en general på morgonen och arbetar, arbetar, arbetar tills man inte kan göra mer.Vi får mer ansvar och behov av disciplin när Saturnus piskar på oss. Det är trist och jobbigt men om vi tar oss an vårt arbete med intentionen att hålla ut och kämpa på så kan det bli en oerhört produktiv period då vi lär oss mycket. Lejonen, som haft Saturnus i sitt femte, roliga hus, har minsann inte haft det så roligt. Många Lejon är kreativa eller artister. Tiden sedan 2014 kan har varit en oerhört viktig period då de åstadkommit massor men inte utan att de bara pyst ihop som en ballong varje kväll. Krav gällande ansvar för barn och affärssatsningar, som de visserligen älskar, kan likaså ha varit en tuff nöt att knäcka.

Under den tid som Saturnus passerar genom Stenbocken, från och med julen 2017,  kan vi få se viktiga monument i sten eller glas, material som styrs av Saturnus, resas eller förstöras. Struktur inom politik och affärsskandaler kan skaka om i nyheterna. Högt uppsatta chefer, företagsledare eller politiker kan få göra offentlig avbön för osedvanligt korkat uppförande.

Trösten i sammanhanget är att vi ständigt har besök av Saturnus inom något livsområde och tack och lov ger livet oss roliga aspekter hela tiden också. Vi har överlevt alla utmaningar hittills, och kommer fortsätta göra det också! Men det är bra att vara rustad för det som väntar oss under de kommande åren.

Kramar

Helena

 

 1. Anna skriver:

  Länken fungerar inte längre? Jag är tvilling med asccend i lejon, vad ska jag läsa om för hus då? (när man kan klicka på länken igen)

 2. Sofia skriver:

  Hur vet man vilket hus man ska läsa??

 3. Som våg har jag haft otur i allt det här året rent ekononiskt med familjen vänner släkt! Jobben har gått dåligt kärleken har gått dåligt känner många vågar och vi har haft ett deppigt och jobbigt år! Du brukar inte uppdatera så mycket om vågar! Vad har du att säga till oss. Vill verkligen höra något roligt. Jag har haft långa jobbiga 8 månader mvh gabriella

 4. Malin skriver:

  Hej
  Jag undrar jag som är kräfta/ våg ska jag läsa för lejon/ skorpion?

 5. eva skriver:

  Känns som saturnus ska sega på det sista, dagarna är sjukt trista och meningslösa
  inget blir som man vill, bomba saturnus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..