ANNONS

Astro för alla stjärntecken 31 augusti-13 september

/

Fullmånen den 6/9 ger oss en möjlighet att avsluta en situation som först behövt godkännande från en högre ansvarig. Skriv och skicka iväg en viktig jobbansökan den 9/9. Det är fritt fram att återigen teckna avtal eller göra dyrare inköp efter den 10/9. Onsdagen den 13/9 stärks seriösa relationer av att vi satsar på nöjen och roar oss. Middag med teater eller konsert?

Väduren 21/3- 20/4

Du kan välja och vraka mellan jobbmöjligheterna! Ett drömjobb väntar. Pengar kommer till dig med lätthet och det verkar som du tjänar pengarna på något kul, såsom en hobby eller kul projekt. Du har många roliga planer med din partner just. Bäst just nu: Du planerar något väldigt speciellt vid fullmånen den 6/9. En resa?

Oxen 21/4-21/5

Ibland vill man bara tänka ut smarta lösningar på ett problem. Men många gånger är det bästa att släppa problemet och göra något roligt istället. Nu är en sådan tid! Ditt kärleksliv ser väldigt positivt ut. Njut! Fullmånen den 6/9 kan ge dig nyheter om en gruppverksamhet du tillhör. Dags att släppa? Bäst just nu: Kärlek den 8-10/9.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är sådan fart i det fjärde hus! Ditt hem och din familj ger dig nyheter och mycket att tänka på. Viss risk finns för känslomässig berg-och-dalbana. Du tycks nöjd med det du åstadkommit i ekonomin och vilar i det. Fullmånen den 6/9 ger dig en karriärnyhet du drömt om. Bäst just nu: Visa din sårbarhet och vinn i kärlek den 9/9.

Kräftan 22/6-23/7

Kommunikation av alla slag ger dig fullt upp. Solen lyser upp området för Kräftans kurser, nya smarta sätt att interagera med andra, sociala medier och att resa via bil eller tåg. Förvänta dig snabba puckar! Bäst just nu: Nyheter kring ett internationellt samarbete eller kontrakt kan få dig att le lite extra vid fullmånen den 6/9.

Lejonet 24/7-23/8

Den 2/9 träder du fram i rampljuset med en cool idé och attityd som ger dig beundrare. Massor av nya inkomstmöjligheter väntar dig från och med den 5/9 och i flera veckor framåt. Belöningar för hårt arbete kommer snabbt. Fullmånen den 6/9 ger dig viktiga nyheter om en bostadsaffär eller vinst. Bäst just nu: Du är SÅ snygg nu!

Jungfrun 24/8-23/9

Det är din tid nu! Tala om för världen vad du önskar dig och se det gå i uppfyllelse. Du har så mycket planetkrafter med dig: sexig utstrålning och karisma, mod och glada karriärmöjligheter. Vid fullmånen 6/9 kommer kärlekens vindar blåsa igenom ditt liv. En ny kärlek eller ett avslut väntar. Bäst just nu: Du får det du önskar!

Vågen 24/9-23/10

Vad vill DU? Nu är det dags att ge dig själv tid att lägga upp en önskelista. Boka massor av egentid! Kärlek kommer till dig när du lyssnar inåt eller ger dig iväg på yoga eller meditation. Den 6/9 tar du avgörande beslut för din hälsa och dagliga arbetsliv. Rena din kropp eller städa i skåpen. Bäst just nu: Din inre vägledare.

Skorpionen 24/10-22/11

Dina stressnivåer går ner avsevärt efter den 5/9. Ditt humör kommer gå spikrakt uppåt! Nu kan du äntligen gå på alla sociala mingel utan andan i halsen. Det är möjligt att du flirtar på samma gång! Nyheter om en graviditet, hobby eller en ny kärlekspassion gör dig lycklig den 6/9. Bäst just nu: Glada karriärnyheter den 8-10/9.

Skytten 23/11-22/12

Du tar bladet ifrån munnen den 2/9. Bekänner du dina känslor eller faller pladask för en utlänning? Spännande nyheter avseende ditt boende kommer vid fullmånen den 6/9. Det känns som ett nytt kapitel i ditt liv just startat. Bäst just nu: Jobbet är hektiskt men du kan snabbt få en ny, finare titel eller mer respekt i din bransch.

Stenbocken 23/12-20/1

En ny livsinsikt kan få dig att känna dig som pånyttfödd. Du kan känna dig lockad att starta eget eller våga mer i livet! Fullmånen den 6/9 kan ge dig nyheter du väntat på eller ge dig en chans att rensa luften med någon. Du är som en uppdämd flod avseende dina känslor. Bäst just nu: Höj tempen i ditt kärleksliv genom en resa.

Vattumannen 21/1-18/2

Romantiska vibbar ger dig möjligheter att träffa någon ny eller att få njuta av mer harmoni med en stadgad partner. Efter den 10/9 får du goda möjligheter att lägga om lån eller tala om samboskap eller samägande. Fullmånen den 6/9 ger dig en klar ekonomisk överblick. Bäst just nu: En bra tid att tala om graviditet eller förlovning.

Fiskarna 19/2-20/3

Massor av inbjudningar till middagar och firanden väntar. Singlar kan finna kärleken på bröllop och dop. Stadgade får ett roligare socialt liv tillsammans. Den 6/9 summerar du det senaste halvårets resultat. Vad lyckades du med och vad vill du ändra på? Säg nej om skon klämmer! Bäst just nu: Dina kontakter öppnar dörrar den 8-10/9!

7
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00