ANNONS

Tvillingarnas kärleksliv 2014-2017

/

Tvillingarna, dualitetens tecken, har kärlekstrender som verkligen är som svart och vitt. Det är antingen total passion eller så torrt och dystert att det knastrar om det. Låt oss titta närmare.

Saturnus har befunnit sig i ditt sjunde hus sedan julen 2014. Utmaningarna i ditt kärleksliv sedan dess har nog inte varit någon lek. Saturnus är väldigt bra på att dela ut ansvar och behov av disciplin. Som om livet skulle rutas in i dagliga scheman av plikter att utföra och så, inget mer. Bara gå och lägga sig och sedan börja om samma visa dagen därpå igen. Lika festlig som en gravkammare…

Saturnus är dock inte alls bara av ondo, hans närvaro i ditt kärlekshus kan ha gett dig en oerhört bra utbildning i hur du hanterar kärlek (och affärssamarbeten, som också är att se som en form av äktenskap). Kärlekslivet har testats hårt och de som haft en bra grogrund har tagit sig igenom den här tuffa perioden. Förhållanden som från början skakade, har troligen avslutats under tiden sedan julen 2014. Frågar man Saturnus varför en kärlek skulle ta slut är svaret att ” Det var för ditt bästa, den gynnade dig inte, så jag rensade bort den”.

Saturnus effekt för singlar är att ni har antagit en mer ”krass” attityd. Det sociala livet och att gå på date kanske inte har känts lika lockande som innan julen 2014. I alla fall inte om det verkligen inte var med rätt personer eller date. Du har troligen tackat nej till flera dates för att du från början känt att du satt nya, högre krav på en partner, och utan de kraven uppfyllda är du inte intresserad.

Detta är alltså den övergripande energin sedan julen 2014.

Om detta nu låter som en oerhört trist historia så finns det vissa ljusglimtar som förändrat kärlekslivet sedan förra hösten. Jupiter, den stora turplaneten, är din kärleksplanet och därför är det av högsta intresse för dig att veta var han befinner sig. Och, hurra, för han befinner sig i ditt femte, flirtiga hus. Kärleksaffärernas och passionens hus. Jupiter flyttade in där i september förra året och efter en rätt glåmig och tuff kärleksperiod julen 2014- september 2016 så blev det plötsligt roligare förra hösten. Du blev mer lockad av romantik och flirt. One-night-stands och att bara hänge sig åt passion blev plötsligt mer av din melodi. Singlar har troligen gått på date med fler än en person under tiden sedan hösten 2016. Stadgade, som överlevt Saturnus prövningar så långt, satsade troligen på mer nöjen, utlandsresor, mer bara-vi-tid och kanske en graviditet. Allt för att verkligen pusha förhållandet framåt om det varit tufft innan. Stadgade har tagit ett enormt ansvar för att relationen ska hålla.

Singlar kan ha träffat någon ett flertal år äldre än du, eller någon som verkar mycket äldre än sina år i sätt och uppförande. En högt uppsatt person eller en person som är specialist inom sitt yrke är också möjlig. Personen är stadgad i livet, har god ekonomi och ”koll” på allt från hemförsäkring till ansvar för sig själv, familjen och livet.

De goda nyheterna inför hösten/vintern är att Saturnus kommer lämna ditt seriösa kärlekshus i samband med julen 2017. Då släpper känslan av press och stress. Det kommer bli som att få lyfta av dig en tung ryggsäck och lättad kunna gå vidare. Du kommer ha lärt dig massor och nästan ha vant dig vid den extra börda du fått bära både i kärlek och i samarbeten med andra företagare eller i ditt sociala liv. Och det är alltid då som Saturnus släpper greppet. När man bara acceptar sitt ansvar, biter ihop och trampar på framåt.

År 2018 och 2019 blir kärlekslivet bara bättre och bättre och du får igen för dina tuffa år 2014-2017.

Kramar

Helena

PS Kommentera gärna hur du som Tvilling upplevt kärlekslivet sedan 2014.

18
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00