Att tänka på den 5 september

Imorgon är det äntligen dags för Merkurius att vakna till och hamna på rätt köl igen. Teknik, kommunikation och resplaner kan verkligen ha fått sina utmaningar de senaste tre veckorna. Min mail har kollapsat i omgångar, någon envis cookie gör att jag inte lyckats blogga utan att starta om datorn och ändringarna av tider och datum man planerat in har dominerat.

En Skorpion som går i jobbsökartankar undrar om det var något särskilt man bör tänka på om man har en intervju den 5 september. Svaret kan användas av alla stjärntecken.

De dagar som Merkurius vänder i någon riktning, antingen retro eller framåt, är som mest röriga. Det kan liknas vid att snabbt bromsa in ett stort skepp. Det blir svallvågar överallt. Under morgondagen ska man särskilt tänka på att vara tydlig, övertydlig till och med. Var också beredd på att information du får, sedan ändras en aning. Anledningen kan vara att personen sagt fel eller att något annat ändras, vilket kan påverkas situationen. En högre chef kanske säger till HR-avdelningen att det är vissa villkor som gäller, men sedan kommer chefen på att han mailat fel uppgifter och du får reda på det. Sådana saker.

En sak som kan vara väldigt skön när Merkurius beger sig framåt är att det plötsligt är som en propp dras ur. Jag minns särskilt en retroperiod då jag väntat på diverse snigelmailsvar. Den dagen som Merkurius vände framåt damp alla dokument ned i brevlådan på samma gång. Kunde inte annat än tycka att stjärnorna verkligen levererar.Så inför morgondagen, en sista prövning av snurr. Var tydlig, ställ mängder av frågor för att få en klar bild OCH avvakta med formella beslut eller avtal tills början av vecka 37 om möjligt. För er som tror på astrologi och oroar er för hur ni ska kunna skjuta upp en eventuell papperssignering om den kommer på tal: ta det lugnt.

Ofta följer rytmen Merkurius och inget brukar vara klart förrän planeten piggat på sig lite, även om man tidigare fått höra det av en chef eller liknande.

Detsamma kan appliceras på alla områden där man köper/säljer något dyrt, hanterar bil eller transporter, ansöker till kurser eller planerar för kortare resor inom landet.

Hoppas ni ska känna er rustade inför morgondagen nu!

Kramar

Helena