Svar på bloggfrågor

Det är väldigt roligt med allt gensvar på bloggen. Som ni märkt svarar jag oftast i ett blogginlägg för att fler, med kanske liknande/samma fråga, ska få svar.

Här är några frågor från den gångna veckan:

Håller du kurser eller föredrag i astrologi?

Nej, tyvärr inte. Men jag har faktiskt just skickat min bok till min redaktör på Bonnier för att se om det finns intresse av att göra om den till en onlinekurs. Jag vet inte mer än så i nuläget.

Kan du skriva om fullmånen betydelse?

I gårdagens inlägg om hur fullmånen påverkar stjärntecknen finner ni, som alltid, stjärnornas syn på vad som väntar. Ge fullmånen +/-4 dagar för att leverera sina nyheter.

När kommer årshoroskopet 2018?

Jag skriver på det nu. Det är mitt största inlägg på året. Det hamnar på närmare 20 A4 sidor så det tar mig några månader att tolka och sedan skriva. Jag brukar sikta på att publicera det till Lucia, den 13 december. Planen är densamma i år.

Vilken planet påverkar Fiskarnas boende?

Fiskarnas familjeplanet är Merkurius. Samma planet styr även över Fiskarnas kärleksliv. Merkurius rör sig fort genom horoskopet vilket antyder att behov och trender i ditt liv varierar många gånger över året. Som Fisk ska du hålla utkik efter goda Merkurius-aspekter, de påverkar alltså ditt hem-och kärleksliv på ett positivt sätt. Eftersom Merkurius precis vänt framåt igen är det mycket möjligt att beslut både i kärlek och avseende hemmet och familjen kan ha stått still, eller känts väldigt oklara sedan den 13 augusti. Nu bör planen framåt klarna. Ge Merkurius några dagar att anta full fart framåt och se dimman lätta!

Jag önskar er en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena