Marshoroskop 5 september-22 oktober

Energiske Mars flyttade in i ordningssamma Jungfruns tecken den 5 september. Där Mars befinner sig i horoskopet visar oss var vi har handlingskraft och motivation. Kort sagt: var/hur det händer i livet.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Mars befinner sig i ditt sjätte hus. Du är snabb i vanliga fall men nu blir du som en regelrätt orkan på arbetet och i jogginspåret. Nu är rätt tid för att lägga upp system för hur du ska få din vardag att gå ihop. Sortera papper/akter, möblera om din arbetsplats och skriv upp dig för träningstider och introducera nya livsstilsvanor. Om du lider av stress kan du mota den i grind genom att dela upp större projekt i många, små delar. Då orkar du och får allt gjort.

Oxen: Mars befinner sig i ditt femte hus. Plötsligt har du bara lust att fokusera på kärlekslivet, nöjen och planer på barn eller en hobby som du älskar. Alla dessa områden kan leverera möjligheter. Kanske ger du dig iväg på en härlig resa, blir gravid eller inleder en stormande passionerad kärlekshistoria under början av hösten 2017.

Tvillingarna: Mars i ditt fjärde hus ger dig full fart, och humör, på hemmaplan. Du kan bli både överkänslig och ack så snabb med att göra förändringar i ditt hem. En flytt, en renovering eller superfokus på att umgås och göra saker med din familj är det som väntar dig. Håll koll på humörsvängningarna!

Kräftan: Mars besöker ditt tredje, kommunikativa hus. Nu är du snabb i tanke och handling. Du kan bli en riktig hejare på att övertyga folk i den riktning du önskar. Hantera den makten med varsamhet. Ett projekt eller en kurs kan ge dig massor att göra. Mail, ansökningar och korrespondens som ska iväg åt hundra olika håll-det kommer bli massor av detaljer att hålla koll på! Kontakt med grannar/ditt grannskap och syskon kan blir mer frekvent än annars.

Lejonet: Full fart i ditt andra hus! Här finns dina inkomster och dina tillgångar, såsom fastigheter. Nu kan din inkomst höjas rejält eller så får du en ny sidoinkomst. Ett nytt arbete är mycket möjligt. Mars kan ge dig en känsla av press. Ett nytt jobbuppdrag kan innebära att hålla många bollar i luften på samma gång. Belöningen är insättningen på ditt konto i slutet av månaden. Alternativt kan en tillgång du äger, såsom en bostad eller mark, ge dig skäl att le. Värdet har troligen stigit avsevärt sedan sist du kollade. Kanske säljer du en fastighet. Håll särskilt koll på nymånen den 20 september för nyheter om dina inkomster och tillgångar.

Jungfrun: Mars i ditt första hus ger dig energi och karisma. Du är lockad av att klara dig på egen hand och attraheras av parterns som gör detsamma. Nu kanske du ger dig iväg på ett nytt äventyr på egen hand, antingen det är i kärlek eller affärer. Het kärleksaffär med en ny person, mer sex/närhet/delat ägande med din partner eller starta eget? Dessa är några alternativa möjligheter.

Vågen: Mars i ditt tolfte hus antyder att du behöver ge all din kraft åt dig själv. Du har arbetat hårt, kanske för hårt, på sistone och nu behöver du ge dig tid att vila och återhämta krafterna. Undvik att starta nya planer nu. Det kommer bara stressa dig. Avsluta istället det du redan påbörjat och fokusera på att sova mer än vanligt. Åk på semester om möjligt! I slutet av oktober är du tillbaka på banan igen och får grönt ljus att köra på med nya idéer.

Skorpionen: Mars befinner sig i ditt elfte hus. Nu kan ett samarbete med likasinnade komma på tal. Kanske ansluter du dig till ett nätverk eller intresseorganisation. Åsikterna inom en grupp kan gå isär.

Se upp så att du inte satsar på ett grupprojekt där ni inte verkligen är på samma linje. Om du vill sprida kunskap eller uppmärksamhet om något ska du använda dig av teknik och sociala medier med all kraft.

Skytten: Mars har flyttat in i ditt tionde hus och ger din karriär en himla fart! Du är ambitiös och får jobba hårt med tighta deadlines, men ditt rykte inom din bransch når nya höjder. Du kan få ett nytt spännande arbete, en position med bättre betalt och finare titel. Men, arbetet kommer vara präglat av stenhårt arbete, med massor av petiga detaljer. Du klarar det- kör!

Stenbocken: Mars i ditt nionde hus får dig att drömma om en plats någon annanstans. Någonstans långt borta. En hastig resa till utlandet eller en chans att få lägga om din kurs, via en ny utbildning, kan bli aktuell. Du vill ändra ditt liv på ett stort övergripande plan. Kärleken mår också bra av att bryta gamla rutiner. En ny kärlek kan dyka upp på en sandstrand långt borta eller en stadgad relation få ny livskraft och passion av en gemensam resa.

Vattumannen: Mars befinner sig i ditt åttonde hus. Alla former av gemensamt ägande hamnar högst upp på din intresse-lista. Nu kan mycket hända snabbt avseende fastighetsägande eller en gemensam affärssatsning. Mars kan vara rätt aggressiv. Minns att djupandas emellanåt och inte gå på för hårt för att få din vilja igenom. Det kan leda till bråk om pengar istället för smart ekonomiskt agerande.

Fiskarna: Mars befinner sig i ditt sjunde hus och ditt sociala liv kommer påverkas. Hastigt kan du skriva på kontrakt i båda kärlek och i affärer. Ett frieri, ett bröllop eller en ny affärspartner kan prägla dina personliga nyheter under tiden fram till och med den 22 oktober. En företrädare av någon sort, såsom en advokat, agent eller duktig läkare, kan komma in i ditt liv och hjälpa dig.