Horoskop vecka 37, 2017

Venus/Saturnus-trigon, pressad dag och en riktig kärlekshelg.

Årshoroskop 2017

2-veckorsastro för alla stjärntecken den 31 augusti- 13 september

Kärlekshoroskop 26 augusti-19 september

Händelsernas centrum! Marshoroskop för perioden 5 september- 22 oktober

Några få planetmöten väntar oss denna vecka, låt oss ta det från början:

Venus-Saturnus-trigon

På onsdagen den 13 september möts Venus och Saturnus i ett fint trigonmöte. Venus befinner sig i lustfyllda, lyxiga Lejonet och Saturnus i Skyttens tecken. När dessa tu möts och är på gott humör tillsammans ger det oss en chans att ”leka på ett seriöst sätt”. När man tar livet lite med en klackspark och följer glädjen kan det denna dag bli väldigt bra. Lovande till och med! En struktur kring glädje, kreativitet, barn och relationer utlovas.  I kärlek är denna nöjesbetonade inriktning också oerhört gynnsam. ”De som leker ihop, förblir ihop”, brukar de säga på engelska. Följ det rådet i veckan och ta med en kärlek på något roligt såsom en teater, konsert eller musikal. Om det inte är en lyxig middag förstås.

För mycket press

Torsdagen den 14 september kan en känsla av stress eller press tära på oss. Solen och Saturnus befinner sig i en kvadratur till varandra. Vill du för många saker på samma gång? Lugna dig och släpp de höga kraven. Gör en lista på vad som verkligen ska stå högst upp på din prioriteringslista. Låt resten bero inför framtiden.

Så kommer vi till helgen och de fina energierna som regnar som magiskt strössel från ovan. Detta kan med rätta kalla för en underbar social helg eller en tvättäkta kärlekshelg! Anledningarna är två:

På fredagen den 15 september möter Venus Jupiter i en underbar sextil. De här två planeterna kallas för den stora (Jupiter) och lilla (Venus) lyckan. Wow! Idag kan singlar träffa en person som är helt underbar! Kärleken mellan stadgade kan återigen spira och en värme letar sig in. Fira kärleken och livet i helgen. En mycket härlig helg för att umgås med barn och vuxna eller gå på en kul fest. Det lovar att bli lyckat och präglas av överflöd av god mat och bekvämlighet!

En ytterligare anledning till att kärleken kan ge kul överraskningar är att det på måndagen den 18 september äger rum ett möte mellan Venus och Uranus. Det mötet känns av redan under helgen. Total överraskningseffekt i kärlek- och socialt liv. Och det blir bra oavsett vad som händer!

Enda smolket i bägaren under helgen

På lördagen den 16 september möts Merkurius, kommunikation, i en konjunktion med Mars. Varning för hårda ord som kan såra. Tänk efter vad du säger så att det inte går för snabbt och blir tokigt. Kritikern inom oss kan komma fram och trigga en riktigt dålig kommentar som kan såra som en vass kniv.

I nästa vecka väntar oss, förutom det härliga mötet mellan Venus och Uranus på måndagen den 18 september, även en nymåne i Jungfruns tecken.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Ett stort TACK för att ni sprider och delar mina horoskop!

Kramar

Helena

  1. Hej Helena!
    Jag hörde inget från den arbetsplats jag var på intervju hos i veckan. De sade att de skulle meddela på fredagen (goda jobbnyheter 8-10.9), men inget hördes, är det då kört för min del? Ascendant 4°38′ Leo, som inte säger mig något och ahr väl knappast någon betydelse i detta fall, eller? Kanske du har förklarat alla dessa tecken och noder och sånt i din horoskopbok? På ett lättfattligt sätt så att en trög människa också fattar något ;)?
    Kram en Skorpion

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..