Två år sedan sist

Marstransit och några bloggfrågor

Se tillbaka och få ledtrådar till vad som väntar

Många gånger är det lika roligt att se tillbaka i tiden, som det är spännande att se framåt. Nu när Mars befinner sig i Jungfruns tecken, ni kan läsa hur det påverkar stjärntecknen i mitt Marshoroskop, är det två år sedan händelsernas planet befann sig där. Tänk tillbaka avseende de områden som horoskopet säger ska ge er fart och fläkt. Vad gjorde ni vid denna tid för två år sedan? 25 september- 13 november 2015 är perioden då Mars sist befann sig i Jungfruns tecken. Det är alltså den perioden som ni jämför med i Marshoroskopet.

Det är ett bra sätt att studera astrologi på, att om och om igen notera vad som händer vid olika planettransiter.

Saturnus Återkomst- livsläxor vid 30, 60 och 90 års ålder (cirka)

En läsare med massor av planeter i Stenbocken och Skorpionascendent, undrar vad det kommer innebära när Saturnus flyttar in i Stenbockens tecken till julen?

Husindelningen är oklar av din fråga. En modig gissning är att du får Saturnus på besök i ditt tredje, kommunikativa hus. Samt att din Saturnus återkomst närmar sig. I det HÄR inlägget finner du en del om innebörden av livsläxorna som återkomemr cirka vart 30: e år.

Svar till Skorpion: Är det kört?

En Skorpion som väntade på goda nyheter gällande en arbetsintervju undrar om det finns något hopp även om Sol-Pluto-trigonen den 9 september kom och gick utan besked.

Nej, ge inte upp. Solen och Pluto berör varandra även dagarna efter aspekten är exakt. Jag tycker tiden precis innan ett planetmöte är bäst, men energin ligger kvar i luften.  Låt oss hoppas att Venus och Saturnus fina möte denna vecka hjälper dig på traven med att få ordning och reda. Med Venus (pengar, flöde, tur) i ditt karriärhus och Saturnus (stabilitet) i ditt inkomsthus tror jag att du  och andra Skorpioner kommer gilla den måndagen-onsdagens nyheter och möjligheter.

Imorgon- Venus-Saturnus-horoskop för alla stjärntecken

Oh, trygga hamn av kärlek och ordning! Med det ovan nämnda mötet mellan Venus och Saturnus på onsdag den 13 september väntar oss långsiktighet i kärlek och relationer. Imorgon skriver jag ett horoskop för just detta möte. Håll utkik här på eftermiddagen på tisdagen alltså!

Reklamfritt!

Horoskopsatsningen (jag skriver mer horoskop är någonsin sedan mitten av sommaren) har gett resultat och från min sida behöver jag inte längre lägga in reklaminlägg. Jag kommer personligen sakna det en aning men nu handlar den här bloggen bara om vad stjärnorna säger väntar er. En renodlad horoskopblogg där jag kommer producera astrologiinlägg och horoskop för fullt!

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

 1. Fisken skriver:

  Tack för en härlig sida som jag följer slaviskt! Längtar efter min jungfru, som dock har en vattuman vid sin sida nu. Vill att det ska släppa för mig kärleksmässigt nu. Längtar så efter en träff och att få uppleva det fantastiska pirret igen.

 2. Ulla skriver:

  Hej Helena. Gillar verkligen din sida trots att horoskopet aldrig stämmer för mig. Som lejon/lejon både födelse och ascendent, har jag nu läst om min tid som skulle bli så fantastiskt. Inte alls skulle jag vilja säga. Hoppas fortfarande. Ser fram emot möjligheten att få ett personligt horoskop.
  Ha en fortsatt bra dag

 3. Tack Helena :).
  Nej jag ger inte upp, trots negativt besked gällande platsen
  jag intervjuades för. Hade inte erfarenhet av kundbetjning, nähä..
  Nåväl, nu har jag satt in en ny ansökan och den kommande chefen lät
  mycket trevlig ;). Det blev ett långt samtal, positivt månne?
  Vet inte vad han är för horoskoptecken…
  Kram – en Skorpion

 4. Annika skriver:

  Jätteroligt med de mer specifika horoskopen!

 5. Good news angående reklamfri blogg. Du gör ett toppenjobb, Helena, hoppas att du får/tar bra betalt;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..