ANNONS

Venus-Saturnus-trigon 13/9

/

Innan ni får horoskopet vill jag skjuta in en liten kommentar om dagens energier. Vi närmar oss ett möte mellan Solen och Saturnus i kvadratur. Det kan ge en dränerande känsla. Så, om ni redan i dag, tisdag, känner er trötta, slutkörda, halv utbrända eller som om allt är jobbigt, se det som att problemet inte ligger hos er eller era krafter. Det är torsdagens Sol/Saturnus som får oss att känna press och stress från alla håll.

Jag, som äntligen kommit till skott med underbara långpromenader varje dag, orkar inte ens med tanken på en promenad idag. Det enda jag vill göra är att vila och spara på energierna.

Nu till det så mycket vackrare mötet som väntar oss imorgon, onsdagen den 13 september; Venus/Saturnus-trigonen. Venus befinner sig i Lejonets tecken och Saturnus i Skyttens tecken.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Du får en chans att lägga upp en framtidsplan i kärlek, barn/vårdnad eller avseende ett kreativt hjärteprojekt. Saturnus uppmanar dig till att lägga en god grund istället för att hasta fram. Långsamt och mycket tålamod ger bäst resultat. (Femte och nionde huset aktiveras)

Oxen: Öppna dina känslor och ta emot en ursäkt eller be om förlåtelse själv. Nu handlar det om att hamna i harmoni i hemmet och med familjen. En graviditet eller annan familjenyhet, såsom att få träffa en ny kärlekspartners föräldrar, kan också komma på tal. (Fjärde och åttonde huset aktiveras)

Tvillingarna: Samtal och kommunikation med din kärlekspartner eller en affärspartner kan bli aktuellt. Kanske är det dags att berätta för en vän att du har känslor för denne och att du skulle vilja att ni gick på en date? Stadgade par kanske talar om att flytta ihop, gifta sig eller på annat sätt, ta relationen till en ny nivå. Gäller även om du har en  businesspartner och vill utveckla ert samarbete. (Tredje och sjunde huset aktiveras)

Kräftan: Idag kanske det går upp ett klarhetens ljus för dig avseende kärlekslivet. Det du söker i kärlek är någon som är pålitlig och trogen. Inte någon cool grekiskt gud utan en stadig person som finns där när du står med matkassar upp över öronen och behöver bärhjälp. Idag kan singelkräftor träffa spännande personer via arbete eller träning, såsom på gym eller SPA. Stadgade Kräftor talar med lätthet om seriösa frågor i relationen. (Andra och sjätte huset aktiveras)

Lejonet: Lejon som börjar om på nytt i kärlekslivet kan få en väldigt positiv känsla i magen. Det känns som att den du träffar verkligen kan vara den rätte du sökt efter så länge. Stadgade Lejon finner en enorm trygghet i att kunna prata om planer på framtiden. Skoj saker tycks ena er i samtalet såsom resor, graviditet eller något intresse som du känner extra starkt för. (Första och femte huset aktiveras)

Jungfrun: Det är när du öppnar dina känslor som riktig magi kan börja att ske i ditt kärleksliv och/eller i dina familjerelationer. Idag kanske du bestämmer dig för att lätta ditt hjärta och sedan lämna en sorg eller saknad, bakom dig. Stäng en dörr och du har bara nytt och gott att vinna. (Tolfte och fjärde huset aktiveras)

Vågen: Det du drömmer om i kärlek kan bli ditt. Men, du måste lufta dina tankar och känslor. SÄG vad du vill ha inför framtiden och gör det med klarhet. Den du älskar kanske vill exakt samma sak som du! Det är också en perfekt dag för att återse gamla vänner och göra något roligt tillsammans. (Elfte och tredje huset aktiveras)

Skorpionen:  Idag ska du våga be om löneförhöjning eller söka ett nytt arbete. Ekonomisk stabilitet gynnas idag. Det kan också bli tal om att slå dina påsar samman med någon annan och samäga fastigheter eller tillgångar. Det kan ge dig en bättre ekonomi att välja den vägen. (Tionde och andra huset aktiveras)

Skytten: Om du drömmer om en utlandsresa är det en perfekt dag för att göra upp en realistisk plan. Om pengar varit ett problem kan du hitta en billigare lösning genom att ”pussla” med rabatter, lågsäsongstider etc. Skyttens kärleksliv kan ta fart i en ny, lovande riktning. En kollega eller någon från samma bransch som du kan få ditt hjärta att banka fort,fort. (Nionde och första huset aktiveras)

Stenbocken: Det är en mycket bra dag för att lägga upp en ny ekonomisk struktur: gemensam ekonomi med en partner eller avseende arv, gåvor, skatter. I kärlek, tala om sådant som får dig att känna trygg i en relation och dina förhoppningar inför framtiden. Allt som enar er mer kan komma på tal: Samboskap, giftermål, barn och gemensamma tillgångar. (Tolfte och åttonde huset aktiveras)

Vattumannen: Kärleken kan leta sig in i ditt liv via ett mail, en vänförfrågan på Facebook eller följare på Instagram. Idag kan en tanke slå ner som blixt från klar himmel och plötsligt når du klarhet i exakt vad du söker eller behöver i en kärlekspartner. Alternativt i en affärspartner. En affärsidé som du arbetar på lovar framgång, behåll tron på det! (Elfte och sjunde huset aktiveras)

Fiskarna: Något du arbetar på idag, som troligen är enormt petigt och detaljrikligt, ger gott resultat. Arbetet flyter på lätt. En chef kanske klappar dig på axeln och ger dig en bonus som tack för god insats. I kärlek och nära relationer: sänk dina krav en aning. Ingen är perfekt men singlar kan hitta en person som känns väldigt nära era drömmars ideal. Stadgade har också mycket på att vinna att släppa ”småtjafs” i relationer. Var en större person än så. (Sjätte och tionde huset aktiveras)

2
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00