ANNONS

Horoskop, vecka 38

/

Årshoroskop 2017

Kärlekshoroskop 26 augusti-19 september

Kärlekshoroskop 19 september- 14 oktober

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden 14- 27 september

Kärlek, kalas och oväntat kul

Veckan börjar med ett mycket positivt möte mellan Venus (kärlek, pengar och socialt liv) och Uranus (plötsliga händelser och nyheter). Det hela äger rum på måndagen den 18 september. Som jag skrivit om tidigare kommer energin av detta glada möte, där kärleksnyheter är spännande och glada, ”spilla” över till helgen den 15-17 september. Minnet av en oväntat social, kul helg kan vara det som många av oss tar med oss in i vecka 38. Om det inte är en regelrätt kärlekshändelse såsom att träffa någon ny och mycket speciell person. Om inget hänt under helgen kan det vara måndagen som levererar något kul event, kalas eller nyhet i kärlekslivet.

Kärlekshoroskop

Venus flyttar in i Jungfruns tecken den 19 september. Det påverkar våra kärleksliv på olika sätt och sätter även allt vackert ljus på Jungfrun. Ni kan läsa mer om hur kärlekslivet påverkas under tiden fram till och med den 14 oktober i mitt kärlekshoroskop för september/oktober.

Nymåne i Jungfrun

På onsdagen den 20 september väntar oss en nymåne på den 20:e graden i Jungfruns tecken. Jungfrun associeras med pliktkänsla och ansvar men också att leva på ett renare, sundare sätt. En nymåne ger alltid ett tidsfönster av möjligheter att agera i enlighet med energin den för med sig. Nu kan många av oss på allvar sätta fart med projekt, arbete och träning inför hösten. Resultaten av våra ansträngningar kommer om cirka ett halvårs tid. På onsdag publicerar jag ett inlägg om vilket livsområde som påverkas av nymånens nystartsmöjlighet för de olika stjärntecknen.

Neptunus befinner sig i opposition till styraren av nymånen, Merkurius. Alla former av viktiga avtal, förhandlingar och kontrakt där många små detaljer ska ned på pränt kan bli oklara eller ”snurriga”. Avvakta gärna med signering tills allt känns kristallklart. Kommunikation som har att göra med fantasi och skapande är dock gynnat av Neptunus som är de drömska scenariernas egen beskyddare.

Var realist!

På fredagen den 22 september möts Merkurius och Pluto i en trigon. Merkurius befinner sig i realistiska Jungfruns tecken och Pluto i styrarnas, överhuvudenas tecken. Dessa kan exempelvis vara bank och finansinstitut, myndigheter, politiker och högt uppsatta företagsledare samt chefer. Om du vill imponera på en chef eller få grönt ljus på en ekonomisk fråga såsom ett lån eller förfrågan om affärsängelhjälp ska du vara praktisk och realist i ditt sätt att framhålla din önskan eller ansökan när du tar kontakt. Ju mer rimligt något verkar, desto större utsikter till positivt gensvar.

Solen träder in i Vågens tecken på lördagen den 23 september. Relationer och socialt liv, skönhet, rättvisa och diplomati blir melodin under en månads tid.

Inte klart

Veckan avslutas med ett möte mellan Mars (händelser, aktivitet) och Neptunus. De befinner sig i opposition till varandra. Med denna aspekt är det inte idealiskt att agera för något nytt jobb- eller hälsoprojekt innan du kollat ALLA fakta. Om du frestas att hoppa på ett tåg såsom träning eller jobb som präglas av att du håller koll på en mängd detaljer och följer ett noggrant tidsschema, ta då ett steg tillbaka och granska situationen igen. Och igen.

Jag önskar er alla en härlig vecka och tackar er igen för att ni delar och sprider bloggen!

Ni som mailat för mer information om personligt horoskop, men ännu inte fått svar- ni kommer höra ifrån mig. Jag svarar er i den turordning som ni mailat.

Kramar

Helena

4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00