ANNONS

I veckan på blogg och mail

/

God morgon denna kalla septemberdag!

Nu är hösten här och jag sitter som fastnaglad vid datorn och skriver horoskop. För att göra det lite lättare att få en överblick av min jobbstruktur tänkte jag svara på mail, så många som jag hinner och i den turordning de kommit in, på tisdagar och onsdagar.

En bloggfråga apropå Jungfruns tider:

Jag är fisk och har ac i jungfrun, påverkas jag av allt detta som skrivs om jungfrun?
Hälsningar
Lotta

Det innebär att du har Jungfrun i ditt första hus och att det blir en personligen viktig månad. Det första huset sympboliserar ditt utseende, ditt ego och det DU vill. Med ett första hus aktiverat och många planeter som passerar där kommer mycket energi komma till dig. Beroende på vilka planeter det är, och vilka livsområden de styr, så kan det vara allt från pengar till kärlek. Men kort sagt, en tid då allt ljus är på dig personligen.

Detta är naturligtvis på ett generellt plan och lika för alla födda i Jungfruns tecken. Men trots att våra horoskop ser olika ut så brukar den generella känslan ändå gå att känna igen väldigt bra.

Jag hoppas att det svarade på din fråga.

I veckan väntar oss en nymåne i Jungfruns tecken. Ert horoskop för nymånen kommer på tisdag eller onsdag. Sedan har vi det fina mötet mellan Merkurius och Pluto och det blir fokus på kommunikation om pengar och ansökningar. Vad innebär det för stjärntecknen? Sen har jag läst några spännande, spirituella böcker som jag tänkte tipsa om också.

Men först, nu ska jag skriva 2-veckorshoroskop för början av november. Deadline imorgon….

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00