Horoskop 22 september

Merkurius i trigon till Pluto

Kommunikatorn Merkurius slår sig samman med makthavarna och de stora pengarnas tecken, Pluto, imorgon den 22 september.

Generellt sett är det en gynnsam aspekt för att visa upp en realistisk plan för en högre chef eller personlig bankman, och få som man önskar.

Så här påverkas stjärntecknen av Merkurius/Pluto-mötet:

Väduren: Ditt intellekt är på topp och du kanske känner dig supermotiverad att använda det genom att kommunicera om psykologi eller det inre. Tankar på en kurs eller lärdom i andlighet och personlig transformation ligger nära till hands.

Oxen: Dina egna värderingar och ett personligen viktigt projekt för dig, troligen kreativt, hamnar i centrum för dina tankar och din glädje. Följ din inre känsla och hänge dig åt sådant du älskar. Barn kan också vara en särskild glädjekälla idag.

Tvillingarna: Hoppsan, kommer du hem från jobbet på fredagen bara för att börja möblera om? Ditt fjärde hus är aktiverat och du har troligen lust att göra om allt som du kan göra om, för att få det att kännas bättre och mer effektivt. En smartare möblering kan gör att du får mer utrymme.

Kräftan: Tala, skriv, föreläs, studera eller sälj något idag. Möjligen får du chans att ta del av något intellektuellt spännande i en vacker miljö. Alternativt talar du om minnen och rädslor med din käraste eller närmaste familj.

Lejonet: Nyheter eller insikter om dina pengar är på ingång. Hårt arbete, med mycket petiga detaljer, ger dig mer på kontot. Men, var noga med att inte generöst ge bort allt till dina närmaste. Din buffert/överskott i kassan behöver en smartare actionplan än så.

Jungfrun: Praktisera ditt goda öga för detaljer och realism när du talar om barn, stora intressen och nöjen. En dröm om ett kreativt projekt eller en härlig kärlek som lockar kan få dig på mentala avvägar rejält idag. Håll dig till verkligheten, även om du låter drömmen inspirera dig,

Vågen: Ta ett steg tillbaka, vila och reflektera. Något i ditt känsloliv kan behöva tid för läkning. Är det något du hör bakvägen som får dig ur balans, eller bara övertrötthet? Tillbringa tiden med dina närmaste- de hjälper dig att ladda dina batterier.

Skorpionen: Tankar kring stora livsdrömmar och mål håller dig motiverad att kämpa på. Och du är på rätt väg! Den enda vägen mot dina mål är att plikttroget arbeta på. Allt sitter i detaljerna och rutinerna du använder för att nå ditt drömprojekt. Nätverk och sociala kontakter är viktiga ingredienser i din framgångscocktail nu.

Skytten: Jobb och att sträva mot en högre status, ett bättre betalt arbete eller en mer hållbar jobbstruktur, tar upp dina tankar. Brainstorma med dina närmast förtrogna som känner dig väl. De vet vad du är kapabel att lyckas med och vägleder dig väl,

Stenbocken: Du är redo att tänka utifrån ett nytt synsätt. Det kan kännas som du får ett viktig budskap eller information om alternativa sätt att leva livet och nå mål. Fredagen och helgen kan kännas rent transformativ för din räkning.

Vattumannen: Sätt dig med bankutdrag och din budget. Överskrider dina utgifter dina inkomster? Betalar sig dina ansträngningar och investeringar? Idag kanske du funderar över om du behöver tänka om avseende din ekonomi, särskilt sådant som du delar med någon annan. Ditt inre, dina känslor, kan också behövas luftas. Vem är det du känner att det inte fungerar eller gnisslar med?

Fiskarna: Idag kan dina sociala kontakter och nätverk ge dig en positiv möjlighet. Kontrakt eller samarbeten i arbete kan dyka upp när ni mailar, sms:ar och chattar. Kanske är kontakten eller möjligheten i utlandet eller med en utländsk person. Nyheter om en utlandsresa med en grupp eller personer med samma intressen som du är också möjlig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..