Horoskop 24/9

Mars opposition Neptunus

Mars i Jungfrun befinner sig i opposition till Neptunus i Fiskarna på söndagen den 24 september. Det är energi framåt samtidigt som bakåt och stor risk för otydligheter och missförstånd. Det kan kännas av redan idag, lördag den 23 september.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: System och rutiner kan braka ihop idag, allt för att du kräver för mycket av dig själv. Ta ett steg tillbaka, delegera eller be om hjälp.

Oxen: Händelser med en kärleksflirt, kreativt projekt eller ansvar för dina barn ger Oxen att göra i dessa dagar. Kommentarer från vänner och ytligt bekanta ger dig mer oklarhet än svar. Tänk själv istället!

Tvillingarna: Begär en chef något som känns orimligt eller för mycket? Be om klarhet avseende vad du egentligen förväntas göra och ansvara för. Du kan bespara dig mycket energi genom att sätta ned foten direkt. Risken finns annars att din godhet utnyttjas.

Kräftan: Bit dig i tungan eller tvinga dig att djupandas och räkna till tre innan du talar idag. Grodorna kan hoppa ur munnen som en projektil och innan du inser det kan du ha klampat i klaveret rejält.

Lejonet: Om du får ett förslag om ekonomisk investering idag, ta det då med en nypa salt. Håll hårt i dina pengar. Lyckokalkyler eller ”pengar kommer supersnabbt” är inget för dig och din ekonomi.

Jungfrun: Du känner dig redo att agera och köra på i enlighet med dina drömmar och mål, men aj, vad säger din partner och dina närmaste? Idag kan du känna dig kluven mellan att välja din egen väg, oberoende av vad andra säger, och den hänsyn som en partner behöver. Singlar kan också lockas av någon helt ny person. Frågan är bara hur mycket av det han/hon säger som är sant. Illusionsvarning!

Vågen: Arbetet kräver mycket av dig och ditt privatliv och din familj trampar otåligt i väntan på att du ska bli fri. Lägg upp en prioriteringsordning och ta en sak i sänder för att du inte bara ska flänga mellan hem och jobbuppgifter.

Skorpionen: Kärlek och vad som är rätt för dig är dagens tema. Sanningen är att bara du vet så blanda inte in vänner och andras åsikter i leken. Samma sak om du arbetar med något som är dig mycket kärt, såsom ett roligt hobbyprojekt. Bara du vet vad detta projekt är värt för dig och kraften du bör lägga ned. Kan även gälla tiden, kärleken, uppmärksamheten du lägger på barn.

Skytten: För mycket stress och press för att nå dina karriärmål kan visa tecken på att ta ut sin rätt. Det är söndag- var ledig och samla kraft och tankar kring hur du tar dig an arbetet på ett sätt som inte  tär så mycket på din energi och familjetid.

Stenbocken: En ny idé eller ett förslag kan få dig att fundera många vändor. Du kan känna en viss press av omvärlden att agera men be istället om mer tid för att fundera och brainstorma med folk som du känner och som du vet ger dig ett bra råd. Alla som vill övertala dig mot din inre känsla ska du undvika idag.

Vattumannen: Svartsjuka eller en stark inre känsla av att inte vara god nog kan blossa upp hos dig idag. Minns ditt eget värde och att inte låta dig domderas av folk som styr genom psykologiska maktspel. Alternativt kan en utgift eller ekonomi som du delar med någon eller på annat sätt har investerar få dig att känna hjärtat banka hastigt i bröstet. Har du tagit dig vatten över huvudet? Tänk om och lägg upp en ny, realistisk plan istället.

Fiskarna: Hur vill du ha det i din kärleksrelation och i din relation med dina närmaste? Idag funderar du mellan flera olika alternativ och inget av dem känns riktigt rätt. Inre press eller psykologiska spel tar ut sin rätt. Vill du dra dig ur en relation eller släppa kontakten med vissa av dina närmaste? Idag vill du bara bli fri från en oro som gnager på dig. Håll dig lugn och avvakta innan du tar några viktiga beslut.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..