ANNONS

Kräftans pengar och karriär

/

Bloggfråga från en onlinearbetande Kräfta

”När ska flödet ta fart?”

Frågan kommer från en Kräfta som de senaste åren arbetat med att få igång en verksamhet på nätet. Frågeställaren älskar sitt beslut men resultaten, och inkomsterna, har inte riktigt börjat visa sig ännu.

Hur väl känner inte alla som gjort ett skifte i karriären, från anställd till egenföretagare, igen sig?

Nåväl, tittar man på Kräftans solhoroskop så ser man att den planet som styr Kräftans inkomster, är Solen. I samband med förmörkelsen den 21 augusti förmörkades Solen i Kräftans andra hus, inkomsthuset. Detta indikerade ekonomiskt drama eller oväntad utveckling. Något rörde helt klart på sig kring inkomster och ägande för Kräftorna i slutet av augusti. (En del kan också ha känt av det den 21 september.)

Ser man generellt på vad som händer i inkomsthuset under det här året så är det inga av de större planeterna som befinner sig där. Endast de personliga som rör sig igenom huset under kortare perioder. Detta säger oss att ekonomi på ett sätt inte är det som driver Kräftan allra mest, eller rättare sagt, intresset för Kräftan ligger på annat håll. Om Kräftan hade haft någon form av ”tungviktare” såsom Saturnus, Pluto eller Jupiter, i inkomsthuset, hade Kräftan varit mycket mer fokuserad på just pengarna.

Då är det istället dags att se på planeten som styr arbete och därmed inkomstmöjligheter och det är här det intressanta kommer in för Kräftan som  älskar hem och familj. I år har det sannerligen varit ett toppenår för Kräftor som velat sätta fart på en hembaserad affärsidé, såsom att arbete via nätet, eller att arbeta med fastigheter, hem, matbranschen, byggandet av hus eller tjänster och service till hemmet och familjen.

Varför då?

Jupiter är Kräftans arbetsplanet, d v s Jupiter styr Kräftans sjätte hus. Eftersom Jupiter befinner sig i Kräftans fjärde hus, hem och familj, är det som att ”jobbet flyttat in i hus, hem och familj”.

Jupiter befinner sig i det fjärde huset sedan september 2016 så det har varit en pågående process för Kräftorna att rikta in sig på de ovan nämnda områdena. Jupiter har gett tur och möjligheter för att komma på banan.

När Jupiter flyttar in i Kräftans femte hus den 10 oktober lär det blir än mer roligt för Kräftan. Det är så mycket nöje förknippat med arbete och hälsa under de 13 månader som följer att man lätt avundsjukt suckar och säger ”Åh, det är en sådan där person (Kräfta) som verkligen älskar sitt jobb och har kul varje dag”.

Inkomsterna, särskilt när Kräftan ingår partnerskap och delar på vinsten med en annan likasinnad eller satsar stenhårt på passiva inkomster såsom digitala produkter eller automatiska tjänster såsom e-kurser eller böcker, kommer börja leverera under året 2017-2018. Livet kommer kännas ”lekande lätt”. Det femte huset är barnets och nöjets hus. (Jepp, det finns en stor chans för graviditet för Kräftor som önskar sig det också!)

Jag är inte förvånad över att många Kräftor överväger nätbusiness. Uranus, planeten som styr över innovation och teknik, befinner sig i Kräftans karriärhus. Resultatet blir att ”icke-konventionellt tänkande leder till framgång”. Uranus har arbetat på det här sättet med Kräftans karriär sedan 2011. Tankar och idéer som började gro runt 2011 gällande att få en mer fri livsstil börjar nu ge resultat.

Så sammantaget tror jag att frågeställaren kommer börja se det ekonomiska resultat från och med hösten 2017, när Jupiter träder in i de passiva inkomsternas tecken, Skorpionen.

För andra Kräftor som älskar tanken på hus-familj-och hemrelaterade tjänster; använd er av tanken på detox och total transformation i förhållande till produkterna och tjänsterna. Exempelvis total make-over av möblering, dörrleverans av nyttig mat som renar kroppen, investering i fallfärdiga byggnader för att bygga upp dem igen, rådgivning inom känslomässiga rötter och dess kraft över oss och liknande.

Kommenterar gärna hur ni andra Kräftor upplever karriären. Som vanligt är detta ett solhoroskop så enskilda aspekter i de olika Kräftornas horoskop kan naturligtvis ge andra indikationer. Men, solhoroskop brukar överlag stämma rätt bra ändå.

Ha en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00