Astro för alla stjärntecken 28/9-11/10

Horoskop för första hälften av oktober

Helgen den 29-30/9 är idealisk för att tala om kärlek. Känslorna är stora och uppriktiga. Sätt ett mål den 2/10! Motivationen och drivkraften för att lyckas nå våra mål är på topp. Fullmånen den 5/10 har en väldigt sexig energi. När det handlar om kärlek finns det alla möjligheter att lyckas. Den 10/10 flyttar Jupiter in i Skorpionen i 13 månader. Hej passion och inre transformation!

Väduren 21/3- 20/4

Din kärleksrelation fördjupas genom att du visar dig storsint den 3/10. Par kanske startar ett gemensamt arbetsprojekt den 5/10. Dina idéer är originella. Efter den 10/10 och ett år framöver kan du få se stora summor på ditt bankkonto. Satsa på att betala av skulder. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter och jobbframgångar går hand i hand.

Oxen 21/4-21/5

Kärlek på menyn! Både den 3/10 och den 5/10 är fulla av romantik. Smart konversation kan bli starten på en kärlekshistoria om du är singel. Du är redo att lämna gamla sorger bakom dig och gå vidare. En läkeprocess som startade i mars når sitt avslut den 5/10. Bäst just nu: Ditt lyckligaste kärleksår på tolv år startar den 10/10.

Tvillingarna 22/5-21/6

Starka känslor kan blossa upp den 2/10. Har någon ljugit för dig? Den 3/10 kan tal om graviditet eller samägande komma på tal. Fullmånen den 5/10 handlar helt och håller om ditt hem och din familj. Dags för flytt eller att möta en ny familjemedlem? Bäst just nu: Efter den 10/10 väntar ett fantastiskt tur-år för arbete och i hälsa.

Kräftan 22/6-23/7

Du är väldigt framåt i kärlek den 5/10. Plötsligt tycks det lätt att prata ”sexigt”. Från och med den 10/10 väntar ett år som är mer fyllt av nöjen och njutning än på långe. Satsa på resor, kreativa drömmar, tillbringa mer tid med barn eller en graviditet. Bäst just nu: Du når en viktig punkt i karriären den 5/10. Befordran?

Lejonet 24/7-23/8

En drömdate väntar den 3-5/10. Du är självsäker och charmig och drar till dig många beundrare. Ett nytt, bättre boende eller en stark inre känsla av harmoni väntar dig under året som startar den 10/10. Fastighetsaffärer kan bli väldigt lukrativa för dig. Bäst just nu: Planera en resa eller att ta ett modigt steg i livet den 5/10.

Jungfrun 24/8-23/9

Passion, drama och heta diskussioner kryddar ditt kärleksliv den 2/10. Vid fullmånen den 5/10 kan du få goda nyheter om pengar eller bidrag.  Satsa året som startar den 10/10 på att studera eller undervisa. Alla former av kunskapsflöden ger dig tur. Bäst just nu: Du är supersnygg den 5/10. Du kan få precis vad och vem du vill.

Vågen 24/9-23/10

Gamla rädslor eller osäkerhetskänslor kan göra sig påminda den 2/10. Du är på din vakt. Den 5/10 handlar allt om din kärleksrelation. Din status förändras. Frieri eller skilsmässoansökan? Efter den 10/10 väntar ett år av möjligheter att öka dina inkomster och ditt ägande. Be om löneförhöjning! Bäst just nu: En hemlig romans den 5/10.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är när du visar dina innersta känslor, trots rädsla, som du vinner i kärlek. Tänk så den 3/10. Ta dig an ett seriöst hälsoprojekt eller rensa skåp och lådor vid fullmånen den 5/10. En kärlek kan flirta hejdlöst via sms samma dag! Bäst just nu: Ditt personliga tur-år startar den 10/10. Följ dina drömmar och sätt dig själv först.

Skytten 23/11-22/12

Du utstrålar kraft och självförtroende den 2/10. Njut av det du åstadkommit, du har jobbat hårt. Passa på att tala direkt från hjärtat i kärleksfrågor vid fullmånen den 5/10. En passionerad kärleksaffär kan starta och par kan få en nytändning. Bäst just nu: Ett år av återhämtning och läkande väntar dig från och med den 10/10.

Stenbocken 23/12-20/1

Våga tala om dina känslor den 3/10. Vid fullmånen den 5/10 är du redo för ett nytt steg i familjelivet. Ett nytt hem, en graviditet eller en första familjeträff med din nya partner kan bli aktuell. Bäst just nu: Du älskar att arbeta i ensamhet men under året som följer efter den 10/10 har du allt att vinna på att samarbeta med andra.

Vattumannen 21/1-18/2

Ett ödesmöte i kärlek väntar den 2/10. Det är som om ni kommunicerar utan ord! Ett roligt kommunikationsprojekt eller en kursansökan kan få grönt ljus den 5/10. Det tycks bundet till ditt grannskap. Bäst just nu: Ditt mest framgångsrika karriär-år på tolv år väntar dig från och med den 10/10. Du uppnår den livsstruktur du drömt om.

Fiskarna 19/2-20/3

Någon som du bara sett som en vän kan plötsligt bli väldigt attraktiv den 3/10. Stadgade har en fantastisk dag den 5/10. Kanske blir det tal om förlovning eller bröllop. Det väntar dig ett år av nya livsintryck från och med den 10/10. En längre utlandsvistele är möjlig. Bäst just nu: Karriärnyheterna OCH kärlekslivet den 5/10.

 1. Lotta skriver:

  Hej Helena!
  Jag är fisk och känner inte igen mig i horoskopet, sånt händer! Började ett nytt jobb i augusti och det känns inte bra, med tanke på karriärnyheterna. Hur ser det ut för fisken i höst?

  Ha en trevlig helg
  Lotta

 2. Susann skriver:

  Hej/ jag är född 11 aug 1962 har accendent i oxen. Hur påverkar detta min chans att träffa en ny partner ? Hälsningar 🌸 Susann

 3. Ok,? ᒪeee said and then he stopped and thougһt. ?The рerfect tһing aƅout God is
  ??? hmmmm?????..? Hе ρuzzled as a result
  of hee hhaԁ so many things that have been great about God but he needed to pixk the very best one so he
  would win the game. ?That he is aware oof everything. That?s actually cool.
  Which means he may help me with my homework.? Larrу c᧐ncluded with a
  prouⅾ expression on his face.

 4. eva skriver:

  Jag antar att det är saturnus som förbereder sitt inträde i stenbocken, när finansministern signalerar slopade ränteavdrag.

  Stackars alla människor som tvingats köpa boende för höga summor, nu får dom nästa smäll.

  Det är ju dessutom regeringar under många år som sett till att det finns för FÅ bostäder.

  Arbetarparti??? NEJ

  samtidigt höjs riksdagens löner med 5-10 000
  i månaden, men svenska folket tiger o knyter bara näven i lilla byxfickan.

  Anarki behövs

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..