ANNONS

Horoskop: Pluto framåt igen

/

Horoskop för hur stjärntecknen påverkas av att Pluto vänt framåt efter att ha varit retrograd sedan den 20 april.

Pluto vände framåt igen, igår, den 28 september.

Väduren: Pluto har arbetat med dig och dina tankar på karriären sedan i april. Du genomgick en transformationsperiod och nu kommer du börja känna att du är mer i linje med att ha hittat ditt livskall. (Hus 10)

Oxen: Om du känt att tillit och tro har varit en sak som du brottats med sedan i april, så kommer vädningen nu. Pluto i ditt nionde hus får dig att lyfta blicken och se livet på ett nytt sätt. Planer på högre studier, en juridisk fråga som stannat av eller en utlandsresa, kommer få nytt flöde och saker kommer börja hända. Och du kommer känna dig mycket mer optimistisk! (Hus 9)

Tvillingarna: Rädslor och dåliga erfarenheter från dåtiden kan ha gjort sig påminda under tiden sedan april. Frågor kring gemensamt ägande, skatter, skulder och bidrag kan ha fått dig att vänta eller vela. Nu är det rätt tid att börja agera och släppa det förgångna helt. Du är så mycket mer än det du minns och det som varit! (Hus 8)

Kräftan: Har det varit knivigt med relationer eller en samarbetspartner sedan i april? Kanske lite uppbrottskänsla eller aggressiv stämning mellan er? Nu kommer det vara slut med att gå som katt kring het gröt. Du/ni kommer agera och sedan kommer problemen att skingras och du kan gå vidare framåt. (Hus 7)

Lejonet: Känns det som att du blivit kontrollfreak nummer ett? Som om tiden sedan april endast bestått av mängder av detaljerade arbetsuppgifter som aldrig tycktes ta slut? Nu kommer balansen att återställas och du kommer bli ditt vanliga jag. En oseriös medarbetare eller kollega som retat gallfeber på dig kanske också försvinner från ditt liv. Sanningen hinner ikapp honom/henne. (Hus 6)

Jungfrun: Ditt kärleksliv kan ha präglats av skuggiga vibbar. Ett ex kanske har varit tjatig eller rent av svartsjukt försökt hålla koll på hur du lever ditt liv utan hen. Alternativt kanske lite för vågade spekulationer i affärer gett dig en del att svettas över. Nu blir det lättare att hitta en mer harmonisk väg framåt, både i kärleksaffärer, omhändertagandet av barn samt gällande affärsinvesteringar. (Hus 5)

Vågen: Ditt hem- och familjeliv har genomgått en transformation sedan i april. En flytt, en omstrukturering av ägandedelar i boendet eller en skilsmässa kan ha varit aktuellt i ditt liv. Du har troligen funderat mycket över känslor, minnen och barn i ditt liv. Nu är du redo att gå vidare med din nya plan avseende hemmet och familjen. (Hus 4)

Skorpionen: Vad är det som tystats ned eller varit svårt att tala om eller med sedan i april? Någon form av maktkamp där ord i mail eller brev stått i centrum har bekymrat dig. När Pluto nu vänder framåt är det som om allt äntligen går att tala om och att roten till det onda kommer upp till ytan så att du kan göra dig av med den. (Hus 3)

Skytten: Det du tjänar pengar på och hur du gör det har varit något du funderat över mer än vanligt sedan i april. Tankar kring pengar, fastigheter och ägande kan likaså ha gett dig orolig nattsömn. När Pluto nu vänder framåt klarnar både det du anser vara din rätta inkomstväg samt frågor avseende gemensam ekonomi och delat ägande. (Hus 2)

Stenbocken: Du har troligen sökt efter en helt ny livsväg sedan i april. Ett nytt arbete, en ny bana eller frågor kring vem du är som person och vad du är satt på jorden att göra har fått dig att funderar rejält. Perioden kan ha känts väldigt förvirrande men nu klarnar alternativen och du kan börja att handgripligen förändra ditt liv. (Hus 1)

Vattumannen: Du har dragit dig tillbaka och sett gamla rädslor, relationer och hälsoproblem i ögonen sedan april. Sår som du trodde var läkta kan ha fläkts öppna igen och du har fått börja om på läkeprocessen igen. Nu kommer Pluto använda sina läkande krafter för att hjälpa dig att resa dig ur askan som en pånyttfödd person. (Hus 12)

Fiskarna: Det kan ha varit fullt av skvaller och kluvna tungor bland dina mer ytligt bekanta kontakter. Osanningar som härjat i dina sociala nätverk eller organisationer har fått allt att kännas som i något spiondrama. I ett samarbete med andra likasinnande kanske du/ni ser dig/er tvungna att utesluta någon som sänker stämningen för hela gruppen. Sedan kan friden återställas och tillfällen då du möter andra likasinnade, såsom i intresseorganisationer, kurser, event eller nätverk, blir kul och inspirerande igen. (Hus 11)

1
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00