Jupiters byte av tecken

Nytt turår för alla stjärntecken samt Merkurius kommande retroperioder 2017-2018

På tisdagen den 10 oktober byter Jupiter tecken efter att ha befunnit sig i Vågens tecken sedan september 2016. Nu hamnar Skorpionen i rampljuset för att göra en av sitt livs största nystarter. Jupiters besök i det första huset är något som endast sker en gång vart tolfte år så det är verkligen speciellt.

I nästa vecka kommer jag att dagligen publicera två inlägg, två stjärntecken per dag, för att alla ska veta vilket område som Jupiter kommer skänka flöde och tur under de kommande 13 månaderna.

Men, vi har precis startat vecka 40 och vi har bland annat en fullmåne med klara kärleksvibbar att ta oss an innan dess. Kärlek kommer få all uppmärksamhet och skjuts framåt!

En läsare med god framförhållning undrade om kommande Merkurius retroperioder också. Så här ser det ut:

2017

3 december-23 december 2017

2018

23 mars-15 april 2018

26 juli-19 augusti 2018

17 november- 6 december 2018

 

Ha en fortsatt fin måndag och god start på veckan!

Kram

Helena

 1. Sofia skriver:

  Kan du inte berätta lite om vad en med skorpionen i ascendenten har att vänta sig :)

 2. Hej!
  När du säger retrograd då undrar jag hur långt tillbaka är det då? En månad, år eller långe ändå? Betyder det att man ska gå igenom det man gick igenom då ännu en gång ? Eller en slags variant av det? Lättare, svårare, tyngre beroende på hur väl man har begripit det tidigare

  1. Hej Renée,
   Det betyder att Merkurius kraft avseende sina områden är lägre än normalt och att det därför ges en chans till återblick gällande det område planeten styr i ditt horoskop. Ofta handlar det om en chans att se över beslut man tagit eller något man arbetat med för att se om det blev helt bra. När Merkurius sedan går framåt igen, brukar man känna sig klar över vägen framåt. Istället för att se det bundet till tid är det bättre att se vilket område som ska ses över. Man kan ju ha fattat ett beslut för några månader sedan som inte känns bra, eller ett år sedan, och bestämma sig för att tänka om framöver.
   Helena

 3. Sofia skriver:

  Toppen att få info om Merkurius retro 💫💫💫😀

 4. eva skriver:

  Det finns en sak jag faktiskt undrar över, o det är att du skriver att Jupiter i skorpionen ger en nystart i livet för skorpioner, varför upplevde inte jag något sådant när jupiter låg i Kräftan?

  Nånstans 2012-2013 måste det ha varit.

  ???

  1. Hej Eva,
   Det beror på hur stor del av Kräftan som du har i första huset samt övriga aspekter till natala planeter. Ibland kan en trist planet som Saturnus lägga sordin på det hela.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..