Väduren: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop-VÄDUREN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det åttonde huset

Det åttonde huset har många lager. Huset har många namn, dödshuset, huset för andras pengar eller huset för sex, lögner och videoband.  Det är ett djupt transformativt hus som gör att känslorna ofta sväller över.

När Jupiter ser till att expandera det som kallas andras pengar betyder det att du har tur i frågor som gäller låneansökningar, gåvor, testamenten, arvsskiften och bonus samt kommission. Det är mycket möjligt att du under detta år får ta emot en större summa pengar. Dessa pengar används ofta till att uppfylla något du länge drömt om såsom att köpa en båt, skaffa en lägenhet eller investera i något. Alla former av ekonomi som du delar med någon annan, såsom en partner eller dödsbodelägare, berörs av det åttonde huset. Kanske är det nu som du integrerar din ekonomi med din partner när ni byter nycklar och du köper in dig i hans/hennes hus. Ett annat alternativ är att ni gemensamt köper en bil eller annan egendom.

Olika former av bidrag, såsom underhåll och vårdnadsbidrag berörs också. Det blir lättare att få de pengar som du önskar dig, antingen det handlar om ett banklån eller bidrag från en fond eller före detta make. Undvik dock att låna mer än du behöver eller falla i fällan att ta sms-lån för att få ekonomin att gå ihop.

Det åttonde huset är ett hus som bjuder på mycket inre händelser och stora doser personlig utveckling. Genom att titta djupt inom dig själv kan du göra stora framsteg. Om du kämpat mot en fobi eller osunt begär till mat, sex, droger eller materieilla ting kan du framgångsrikt ta kontroll över situation om du önskar det. Jupiter är den store helaren och om du söker hjälp kan du finna en skicklig terapeut eller psykolog som hjälper dig att finna rätt väg framåt.

I det åttonde huset handlar väldigt mycket om döden. Det är inte den fysiska döden som främst åsyftas utan kraften att låta en situation dö, för att istället föda en ny. Transformationsprocessen går ut på att man väljer att lämna något bakom sig, kanske för att det inte var hälsosamt, och istället ger kraft till en helt ny livsstil. På det sättet ”dödar” man det som inte längre är nyttigt eller givande och väljer istället något bättre.

Det åttonde huset styr även över alla former av andlighet, övernaturlig tro, astrologi, hypnos och drömmar. Det här året kanske du känner dig mer lockad än någonsin att läsa om mystik, lära dig meditera eller djupdyka i läran om psykologi. En psykolog, ett spirituellt medium eller en astrolog kan visa sig ge dig råd som du tycker känns träffsäkra eller på annat sätt upplever som rent mystiska eller angeliska. Ditt drömliv kan visa sig mer aktivt än vanligt och kanske vaknar du och undrar om du får vägledningen från ovan i din sömn.

  1. Eva skriver:

    Låter som att ekonomin kan bli positivt framöver

  2. Låter väldigt spännande och för mig stämmer det väldigt bra, resan har redan börjat. Tack :-)

  3. Så spännande det ska bli att få vara med om den här tiden. Tack för att du skriver till oss 💜💜

  4. Annie skriver:

    Spännande, kommer det ett om stenbocken med? :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..