ANNONS

Lejonet: Jupiter i Skorpionen

/

Turhoroskop- LEJONET 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det fjärde huset

I det fjärde huset finns dina känslomässiga rötter, ditt hem och din familjesituation. Hur du tröstar dig och söker ro finns i detta hus. Detta är känslornas hus och det är här man förvarar alla minnen, goda som sämre, från tidigare i livet. Om något tyngt dig, kanske med kopplingar tillbaka till din barndom, kan du under detta år få en chans att frigöra dig, förlåta och glömma. Nu kan du också få en chans att se dina rädslor i ögonen en sista gång, innan du bestämmer dig för att låta dem sluta påverka dig på ett negativt sätt.

Din familjerelation och hur ditt hem ser ut påverkas. Familjerelationer tenderar att bli varmare och mer harmoniska. Känslomässiga knutar får en chans att redas ut och lättnadskänslan efteråt kan bli enorm. Du kommer prioritera att må bra och leva i linje med vad du önskar dig. Vad dina känslor säger dig att du behöver för att må bra.

Många gånger växer familjen när Jupiter besöker det fjärde huset. Barnfödslar eller nya familjemedlemmar via giftemål är olika sätt som Jupiter kan få de du kalla din klan att växa.

Rent materiellt styr Jupiter i det fjärde huset över ditt hem. Jupiter i den här positionen antyder att du lägger ned mer tid och energi på att göra ditt hem vackrare eller större och bättre. Detta kan betyda att du flyttar från ett boende till ett annat eller beslutar dig för att genomföra en större renovering som ger ditt hem en känsla av att ha blivit nytt och finare. Eftersom Jupiter styr det internationella är det möjligt att du bor utomlands under en period eller gör verklighet av en dröm om ett semesterboende utomlands.

Du kan få bra chanser att investera i fastigheter eller tjänster eller produkter som riktar sig mot hemmet eller familjen. Kanske arbetar du också mer hemifrån. Det finns goda förtjänstmöjligheter!

Det här året lägger du en känslomässig och trygg grund för att du ska något varmt och kärleksfullt att komma hem till när vardagarna gör dig trött. Din familj och de relationer du har med dina nära och kära är dina bästa energireserver och största hejarklack- ta väl hand om dem.

3
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00