Skorpionen: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- SKORPIONEN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det första huset

Wow! Det finns inget bättre än ord än detta. Det första huset kallas ofta för horoskopets hjärta. Det är som om allt tar sin start i det första huset och sedan pulserar ut i resten av horoskopet. När Jupiter besöker det första huset är typen av önskning helt fri. Du befinner dig i en mycket viktig tid i livet när Jupiter passerar genom detta hus. Detta är året då du kan välja hur du vill. Det är som om anden i flaskan precis visat sig och gett dig en chans att ta ditt liv i en helt ny riktning.

Det första huset förknippas med utseendet och hur omvärlden ser dig. Det är ett år då du kan få gå från singel till i ett stadgat förhållande, som gift till skild, som student till anställd eller som barnlös till förälder. Det är stora skiften i livet och de sätter tonen för den 12-åriga cykel som följer. Jupiter styr över det internationella vilket kan föra med sig att du eller dina produkter eller drömmar har något att göra med ett annat land, en utbildning utomlands, en långresa, en utlandsflytt eller jobbplaner med ett internationellt företag.

Jupiter ger mod, flöde och tur. Jupiters närvaro i det första huset ger dig modet att ta plats och visa upp det du kan och vet. Det är som om någon ger dig en mikrofon och en plats i rampljuset och nu stoppar ingenting dig längre från  att våga ta steget ut i ljuset. Du kommer känna dig säker på vad du vill ha och du har slutit en pakt med dig själv att sätta dig och dina drömmar först.

Du kommer leva gott det här året! Din livsstil kommer se rikare ut. Antingen det är din egen förtjänst efter hårt arbete eller goda vänners generositet så kommer världen se dig som en person som lever det ljuva livet. Dina kläder är finare och dyrare och antalet resor kan bli fler än normalt. Ta tacksamt emot allt det goda som kommer till dig. Då kommer mer!

Jupiter är förtjust i överdrifter och när det kommer till utseendet ska du vara försiktig med att inte äta eller dricka för mycket. Du kan lätt avsluta året med några extrakilon efter alla goda drinkar och gourmetmiddagar på trevliga bjudningar och restauranger.

Sist Jupiter besökte ditt första hus var året 2005-2006. Minns du vad du nystartade då?

 1. Mycket info,stämmer delvis. Har varit utsatt f mycket svårigheter senaste åren.Hoppas ändå att ljuset i den mörka tunneln ska komma,e nära sönderfall. En häftig grej: Blev ihop m en man,f 13/11.( Jag 15/11) Passionerat förhållande,wow! Blev gravid,fick tvillingar f 11/11 i skildes åt,träffade ny man,blev m barn,f 12/11!!!! Jösses,fem skorpioner i samma veva,coolt,lr hur?? Men inte att förglömma; Blev gravid än en gång,han är född 31/1,vattuman. D ni, d har varit drag i galoscherna genom åren,hihihii!

 2. Varmt tack …..äntligen ljusare efter alla krävande förändringar.

 3. Låter fantastiskt att höra att det ljusnar. ..är också en ”scorpa” och det har varit kämpigt år får jag säga!! Så jag ska ta till mig detta och försöka se att det blir bättre fram…Tack❤

 4. Hej
  Jag har också köpt en bok av dej.
  Och sen ville du ju inte ställa ett horoskop till mej eftersom det var för mycket psykologiskt och du sa att du inte var bra på detta.
  Förstår att det har med olika transiter att göra om man ska gå på något inom horoskopet men för mej som är född 641107 har det mest varit konflikter. Kanske reds de ut nu?
  Förstår om du inte tar med mitt inlägg i din blogg..
  Kram iallafall

 5. Hej!
  Jag har månen i skorpionen. Ascendent: vågen. Oxen i Merkurius.kräftan i Saturnus.skorpionen i Uranus.väduren i Jupiter.tvilling i Venus. Kan du hjälpa mig hur jag gör för att få veta allt om detta? Har en bok som du har skrivit. Vad börjar jag med?Mvh, A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..