Vågen: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- VÅGEN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det andra huset

Under detta Jupiter-år kommer Jupiter att arbeta för att öka dina inkomster och värdet på dina tillgångar. När året är till ända kommer du troligen ha fått en högre lön eller nya sidinkomster samt sett värdet av dina kunskaper och förmågor stiga. När det handlar om egendom som ökar i värde kan det handla om fastighet, aktier eller annan investering. Allt som står i ditt namn blir mer värt!

Det här året är ett viktigt år för hur du ser på livet. Meningen med det här året är att det som du värderar som viktigt, ska ge dig mer. Jupiter för ofta med sig nya livsperspektiv och kanske inser du att det viktigaste för dig inte är det materiella du äger utan ditt inre, själsliga liv. I sådana fall blir Jupiters gåva till dig det här året att känna dig rikare inombords.

Om du sedan flera år känt att du har en gåva att dela med resten av världen men ännu inte fått en chans att visa vad du kan, kan detta bli året då du får chansen. Det andra huset är förknippat med dina livsgåvor och de områden där du har talang.  Förvånat kanske du inser att det finns företag eller personer som tycker att det du gör eller kan är värt att betala för. Mycket pengar till och med!

Passa på att förlägga en löneförhandling till detta år. Skriv en lista med alla dina förmågor och sätt upp ett skäligt löneanspråk. Och sedan lägger du till några tusenlappar! Världen ser vad du kan nu och är beredd att betala väl för att få ta del av dina tillgångar. Om det i vanliga fall varit en seg historia att löneförhandla kommer det gå betydligt lättare nu.

Det finns en risk med Jupiter i det materiella huset: att stirra dig blind på ägodelar och glömma att det bästa i livet faktiskt är gratis. Fall inte i fällan att pigga upp dig genom att handla för att dämpa hjärtesorg eller för att imponera på omvärlden.  Påminn dig om att behålla ditt förnuft. Shoppa om du har utrymme för det men gör inte av med allt. Sätt av en summa varje månad för att spara samtidigt. Annars är risken att du ökar dina inkomster men gör av med dem lika snabbt.  Använd dig av en smart spar-och slösa-plan och livet kommer ge dig både mycket fint att vara glad för samtidigt som du vet att den dag du behöver en budget för oförutsedda händelser, så finns den där.

  1. Wow vågen 😇❤ låter lovande ju och positivt, men just Nuu ”kaos” förstår inte riktigt 🤔 inga pengar……. läste års horoskopet och Jupiter…🤔🤗🤔

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..