Skytten: Jupiter i Skorpionen

Turhoroskop- SKYTTEN 10 oktober 2017-8 november 2018

Jupiter i det tolfte huset

Det tolfte huset är det sista huset i zodiaken. Jupiter fullbordar sin resa från A till Ö kan man säga. Det tolfte huset kallas ofta för det dolda huset för att det är här man tar sig an att dra sig tillbaka och reflektera över allt som hänt sedan Jupiter trädde in i det första huset. Det var tolv år sedan Jupiter befann sig i den här positionen i ditt horoskop och mycket har hänt sedan dess.

I det tolfte huset betonas introspektion och helande. Ibland behövs rent fysiska ingrepp som på ett sjukhus eller annat behandlingscenter. Andra gånger är det mer av ett ”tyst” år då man hellre tar långpromenader och kontemplerar, än är ute och springer på möten och kalas.

Det tolfte huset är förknippat med spiritualitet. Det är som om man öppnar sig mer för andliga upplevelser och förnimmelser. Nattliga drömmar och din intuition kan utvecklas till en viktig guide under det här året. Det är möjligt att en internationell guru eller spirituella vägledare lockar dig. Kanske beger du dig på yogareatreat eller går en kurs i meditation. Böcker och litteratur, och till och med utbildningar i mer övernaturliga ämnen, är mycket möjliga med Jupiter i ditt tolfte hus.

Jupiter är känd som den store helaren och med Jupiter i denna position är det möjligt att du känner dig lockad av att arbeta med healing eller på en spirituell nivå.

Det här året kan ge dig extra mycket tur och flöde. Du kanske får en affärsidé som maler i bakhuvudet under året för att sedan blomma ut om ett år, då Jupiter återigen träder in i ditt första hus.Hela meningen med Jupiters transit genom det tolfte huset är att du ska se över vilket spirituell grund du står på.

Vem är du och vad är viktigt för dig i livet? När du frågade dig de frågorna för tolv år sedan var svaret troligen delvis annorlunda. Det är viktigt att du hittar en bra balans i vem du är och vad du tror på och vad du gör i ditt arbete och i världen. Lyssna till alla former av tecken och vägledning, antingen de kommer inifrån eller utifrån.